| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zagreb Auto Show 2008 - Hostese u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: petrica_ to ti je matea matić,plesala za lanu prije.... loool...onak isla je treba u skolu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese loool...onak isla je treba u skolu samnom..ako nesto nije onda nije bila najljepsa tamo... noge u x i pre velika glava ccc ![]() ![]() ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 75
![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese Ako neko danas ide, neka se potrudi i neka slika jer ipak je zadnji dan danas, a do sljedećeg auto showa će trebati čekati nekih 730 dana....
__________________ Manus manum lavat. |
| | |
| | #124 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese ja sam jucer bio na sajmu i ostao sam potpuno razocaran hostesama..mozda 10 hostesa od svih gore lijepo izgleda, sve ostale su prenatrpane sminkom i nisu uopce lijepe
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #126 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese ekipica u odijelima je ekipica iz auto salona, pravo veli ris... a zenske hostese...ima ih jedno pedesetak koje bi rado videl u krevetu (mozda i u vezi) al i dalje smatram jednu svoju hostesu ljepsom od svih ovih 50 meni najboljih....
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 881
![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese Ja prica sa njima a i frend mi radi na mercovom štandu on je sad baš na obuci za rad u salonu i usput su radili na a.s. Neznam sad točno za te tvoje sa wv ali većinom su dečki iz salona |
| | |
![]() |
| Tagovi: autoshowhostese |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:33.