| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zagreb Auto Show 2008 - Hostese u Društvo forumu; Ma ovaj AS je bio voda.... Manekenkice smo sve već vidjeli, neke i u puuuuno boljim izdanjima. Ima hrpa cura ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese Ma ovaj AS je bio voda.... Manekenkice smo sve već vidjeli, neke i u puuuuno boljim izdanjima. Ima hrpa cura koje nisu apsolutno ništa posebno, auti su isto ništa posebno, skoro sve se može vidjeti i u gradu... Da nije bilo ono nešto malo konceptualnih automobila, bilo bi mi žao tih 25Kn. Prilično sam siguran da idući put neću ići... |
| | |
| | #133 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 16-06-06
Poruka: 1,635
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese Citat:
a kak se zove ona zenska na prvoj slici skroz desno?
__________________ Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica,trganje stranica na kojim nista ne pise... | |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 448
![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese odakle ti ta slika? ja trazim od jedne s hyundai štanda.ova tu http://www.croportal.net/forum/attac...a-napokon.jpg/ imaš možda od nje sliku? |
| | |
| | #135 (permalink) |
| charolastra | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese Nisam puno slikao ali kad obećah staviti da i ispunim tu su i tetka sa alfe i ova sa hyundaia, netko ih je tražio ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #140 (permalink) |
| charolastra | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: autoshowhostese |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:13.