| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zagreb Auto Show 2008 - Hostese u Društvo forumu; A i nije nešto unutra su natrpali brdo zvućnika i pojaćala To je mustang triba biti gola unutrašnjost ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 972
![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese A i nije nešto unutra su natrpali brdo zvućnika i pojaćala To je mustang triba biti gola unutrašnjost samo dva sidala,mašinu v8 5l i 450ks i to je to ![]() A cura je stvarno lipa al niko nezna ko je ![]() |
| | |
| | #183 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 972
![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese Nije ovo je drugi al mislim da ga je ista ekipa slagala nisam siguran,onaj je završio kod nekog jer je bio na nagradnoj igri nekoj Al elenor je elenor,a još ona jaća verzija super snake koja se može kupit po naruđbi kod one ekipe koja je radila i ovog za film,ima 770ks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OT još jednom molim ako ko zna neka napiše ko je dotićna ljepotica ![]() |
| | |
| | #184 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese da neki lik ga je dobio, a nije to ni skuzio.. auto skoro zavrsio na drazbi ja sam se pojela!!! i na kraju se lik sjetio u zadnji cas i poklonio ga curi.. jbt sto bi dala da sam na njezinom mjestu.. pa si sad mislim, da ga nije ona dala sredit... uglavnom ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: autoshowhostese |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.