| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zagreb Auto Show 2008 - Hostese u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 dinx24 a taj tip s slika si ti a?! neukrotiva_031 ne ni na jednoj slici nisam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese ja sam mu preporučio da otvori ovdje jer znam šta Yoda hoće pokazati hehe Citat:
__________________ | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese fiati su uvijek imali dobre hostese na standovima....vani...a i kod nas...a seat je ove godine jos bolji nek prije dve kaj se hostesa tice...mljac... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese Citat:
![]() Citat:
auti su im možda lijepi (onaj leon wtcc izgleda prejebeno...) ali s hostesama se baš nisu iskazali... vw ima daleko najboljii show i prejebene hostese, prošlih godina seat je imao onaj ograđeni prstor za 18+ (kao da se imalo kaj više za vidjet...), a ove ni to nisam vidio...
__________________ Forget everything you know, and open your eyes. | ||
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 75
![]() | Bio sam jučer i bilo je hebeno! I daleko najbolje je u paviljonu VW grupe (znači tamo su VW, Audi, Porsche, Seat, Škoda)! Hostese se najzgodnije i stalno imaju neki show (pjevaju, plešu, nagradne igre, show s bmx-evima)! A i auti su cool!!!! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 75
![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese Evo i moj mali doprinos ovoj temi! ![]() ![]() Hoistesu s prve slike možete pronaći u paviljonu s motorima (na kojem piše "Moto Show"), dok ovu drugu pronađite kod VW-ovog štanda! Uživajte! I samo dajte još slika!!! Zadnji Uredio luigi752 : 30-03-08 u 07:29. |
| | |
![]() |
| Tagovi: autoshowhostese |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:30.