| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zagreb Auto Show 2008 - Hostese u Društvo forumu; Evo ja dolazim u Zg ove srijede samo zbog Auto showa da malo napasem oči i od žena i od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,198
![]() ![]() ![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese Evo ja dolazim u Zg ove srijede samo zbog Auto showa da malo napasem oči i od žena i od auta...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-07-06 Godina: 34
Poruka: 55
![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese Citat:
| |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-04-05
Poruka: 6
![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese hehe, pa lijepo, ženka se naslikavala sa nekim, a ja sam uletio od iza i slikao ispod suknjice ![]() Ma bilo bi toga jos da nisam bio sa curom sigurno bi i neku sisu ulovio iako ženke ove godine i nisu bas najbolje obucene ako odem jos jedno do auto showa budem se onda jos malo vise potrudio tu sam bio vec umoran od hodanja, jer sam cijeli tjedan u pokretu ali ovi koji sada idu neka se malo potrude i neka ne budu curice, slikajte, to ženskice vole |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,198
![]() ![]() ![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-06-07 Godina: 13
Poruka: 478
![]() ![]() ![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese Ovo sa hostesama je nenormalno. Majke mi stvarno ne možeš gledat aute jer su sve one u minjacima i preostaje ti samo jedno od ovog dvoje: -(neuspiješno) pretvarat se da te zanimaju auti ![]() -Bit perverznjak otvoreno ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: autoshowhostese |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:11.