| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zagreb Auto Show 2008 - Hostese u Društvo forumu; Ljudi, imam jedno pitanje!!! Bio sam u subotu na auto showu, a sad u četvrtak idemo s školom na neku ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 71
![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese Ljudi, imam jedno pitanje!!! Bio sam u subotu na auto showu, a sad u četvrtak idemo s školom na neku predstavu i imamo neki 2,5 do 3 sata slobodno, pa smo mislili skoknuti do velesajma malo. E, sad mene zanima jel vozi tramvaj s Jelačić placa do velesajma i kolko je karta... Ak zna neko.... Unaprijed hvala!!! |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,831
![]() ![]() ![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese Citat:
Ili idi 6-com do autobusnog pa onda presjedni na 7-icu. A karta ti je 8 ili 10 kuna, ako se ne varam, nešto su poskupljivali...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,831
Nisam iz Zagreba pa ne znam točno...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 71
![]() | Citat:
A da li će u četvrtak biti kakvih zastoja, zbog toga što u petak dolazi bush? Zaboravio sam još i pitati koliko košta karta! Zadnji Uredio fat_boy_slim : 01-04-08 u 15:57. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: autoshowhostese |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:12.