| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi zanimanje:deflorator u Društvo forumu; u pripizdini zemaljske kugle iliti točnije u guamu postoji zanimanje deflorator ili ti po naški odvaljivač mufova naime po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 22
Poruka: 156
![]() | zanimanje:deflorator u pripizdini zemaljske kugle iliti točnije u guamu postoji zanimanje deflorator ili ti po naški odvaljivač mufova naime po tradiciji mlade djevojke ne smiju uć u brak kao djevice te stoga ih treba riješit zle kobi i razdjevičit;D Naravno po završenom poslu defloratora se i plati. . hm to se zove jeben poso![]()
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: zanimanje:deflorator I zove se VanderHook ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,083
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zanimanje:deflorator mozda na prvu loptu zvuci ko poso iz snova, al kad malo više razmislim i nije baš tako. Prvo treba uvijek sve dobro obavit jer najvažnije je zadovoljna mušterija, a u ovom slučaju mušterija nije samo mlada, već i njen budući te njena i njihova uža i šira obitelj. Drugo su reklamacije, nakon 2 mjeseca dolazi ti muž s svojom ekipom, svi pijani i sere ti da zakaj mu žena neda, da kaj si joj napravil, da nju boli ovo ono.. Ili dolazi ti ženina mama i jebe te u zdrav mozak da kak nakon pol godine ona nije trudna... Treće- radiš posao ii skužiš da je mala već "deflorirana", mala ti namiguje i veli bit će još, samo ti šuti, i što napraviti, pogaziti kodeks defloatora i prešutiti tu nesrazmjerno bitnu činjenicu ili uzeti mito? A mala je vrhunska, naravno. Ne znam, al ja ak bi radil takav poso, očkivao bi plaću, ono doktorsku..
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: zanimanje:deflorator Nisam previše iznenađen jer sam to u sklopu nekih čudnih zakona i običaja vidio već na forumu. Mislim da je tamo pisalo da ovi cijenjeni majstori hodaju tom egzotičnom zemljom obavljajući svoj krvavi posao.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zanimanje:deflorator Ja ne bi htio biti to definitvno. Je onako - prvi se pamti i te sve spike. I osjecas se posebno jer joj uzimas u tom trenutku ono najvrijednije sta ima. Ali zajebi ti to. To najčešće boli, najčešće je curica sva prestrasena i nije joj ugodna pomisao da ce dati svoj cvijet nekom tamo strancu. i onda se gubi čar ševe. Prevelika je to odgovornost
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 22
Poruka: 156
![]() | Re: zanimanje:deflorator pa čuj druga kultura ne prezentiraju to garant na način ko mi jbg inače se djevičnstvo ne bi smatralo prljavim
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: zanimanje:deflorator ima oggy pravo...moras pazit ovo ono i nije to to...rade bi ja vec one sredene ako postoji takav posao a da nije muska kurva ![]()
__________________ klanjam vam se navijačice! samo tako dalje cure jer imate kvalitetu kad je u pitanju plesanje,nema vas niko na svijetu! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:01.

. hm to se zove jeben poso

pametni znaju