Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi zanimanje:deflorator u Društvo forumu; u pripizdini zemaljske kugle iliti točnije u guamu postoji zanimanje deflorator ili ti po naški odvaljivač mufova naime po ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-11-07, 01:59   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Godina: 22
Poruka: 156
tazri se izdvaja iz mase
zanimanje:deflorator

u pripizdini zemaljske kugle iliti točnije u guamu postoji zanimanje deflorator ili ti po naški odvaljivač mufova naime po tradiciji mlade djevojke ne smiju uć u brak kao djevice te stoga ih treba riješit zle kobi i razdjevičit;D Naravno po završenom poslu defloratora se i plati.. hm to se zove jeben poso
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 07:46   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,575
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru
Re: zanimanje:deflorator

Da pogodim, to bi ti radio preko studentservisa i baš bi ti dobro došao koji guamski šiling...
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 09:27   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

I zove se VanderHook

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 09:36   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,083
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

mozda na prvu loptu zvuci ko poso iz snova, al kad malo više razmislim i nije baš tako.

Prvo treba uvijek sve dobro obavit jer najvažnije je zadovoljna mušterija, a u ovom slučaju mušterija nije samo mlada, već i njen budući te njena i njihova uža i šira obitelj. Drugo su reklamacije, nakon 2 mjeseca dolazi ti muž s svojom ekipom, svi pijani i sere ti da zakaj mu žena neda, da kaj si joj napravil, da nju boli ovo ono.. Ili dolazi ti ženina mama i jebe te u zdrav mozak da kak nakon pol godine ona nije trudna... Treće- radiš posao ii skužiš da je mala već "deflorirana", mala ti namiguje i veli bit će još, samo ti šuti, i što napraviti, pogaziti kodeks defloatora i prešutiti tu nesrazmjerno bitnu činjenicu ili uzeti mito? A mala je vrhunska, naravno.

Ne znam, al ja ak bi radil takav poso, očkivao bi plaću, ono doktorsku..
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 09:36   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,375
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Nisam previše iznenađen jer sam to u sklopu nekih čudnih zakona i običaja vidio već na forumu.

Mislim da je tamo pisalo da ovi cijenjeni majstori hodaju tom egzotičnom zemljom obavljajući svoj krvavi posao.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 18:52   #6 (permalink)
Regularni forumas

tazri se izdvaja iz mase

zahtjevan poso nema sta i ne ja ne bi volio bit deflorator
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 19:02   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ja ne bi htio biti to definitvno. Je onako - prvi se pamti i te sve spike. I osjecas se posebno jer joj uzimas u tom trenutku ono najvrijednije sta ima. Ali zajebi ti to. To najčešće boli, najčešće je curica sva prestrasena i nije joj ugodna pomisao da ce dati svoj cvijet nekom tamo strancu. i onda se gubi čar ševe. Prevelika je to odgovornost
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 19:20   #8 (permalink)
Regularni forumas

tazri se izdvaja iz mase

pa čuj druga kultura ne prezentiraju to garant na način ko mi jbg inače se djevičnstvo ne bi smatralo prljavim
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 20:01   #9 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

meni baš i nije bilo neko zadovoljstvo biti prvi u par navrata. teško je i osjetljivo. radije nikad više.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 17:07   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 18
Poruka: 844
Outlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Outlaw

ima oggy pravo...moras pazit ovo ono i nije to to...rade bi ja vec one sredene ako postoji takav posao a da nije muska kurva
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103