| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi zanimanje:deflorator u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza I zove se VanderHook I skroz mi je neobično što ga nema u ovoj temi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: zanimanje:deflorator
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zanimanje:deflorator I radni staž i benificije ako je mala ružna...... ![]() I onda ti sifilis i sida postaju profesionalne bolesti....... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 17
Poruka: 67
![]() | Re: zanimanje:deflorator Pa ljudi ima to i ode samo radis i sa nevinima i totalnin suprotnostima. Samo se ne zove kako ste vec napisali nego se kaze " Zigolo" I ne ne bi to radija niti bi volija da mi neko neposredno prije braka izjebe zenu. Pusti ti mene mozda neman radnog staza u probijanju njufera koliko i on ali bi se snasa: |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: zanimanje:deflorator E da, riješio si mi enigmu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zanimanje:deflorator prejebena odgovornost ![]() prika triba osjetit taj posao nemos rec to tek tako "ja nebi" jer nikad neznas kakva je kultura u toj drzvavi i koja je spika kod ti cura itd ima dosta faktora tu,ja bi volia probat na tjedan dva pokusne prakse da vidim kakav je curama uzitak ako bi vecina bila uplasena i sjebana nakon toga i imale traume ,povuka bi se u mirovinu al ako tim curama to pase i nebune se onda ajde posal ko posal ![]()
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:10.