Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi zanimanje:deflorator u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza I zove se VanderHook I skroz mi je neobično što ga nema u ovoj temi...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-12-07, 17:28   #11 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,181
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: zanimanje:deflorator

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
I zove se VanderHook
I skroz mi je neobično što ga nema u ovoj temi

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 17:30   #12 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Čuo sam za to.... samo me zanima ide li radni staž kad bi to radio?
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 17:34   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,210
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

I radni staž i benificije ako je mala ružna......

I onda ti sifilis i sida postaju profesionalne bolesti.......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 19:31   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-10-07
Godina: 17
Poruka: 67
Los ucenik se izdvaja iz mase

Pa ljudi ima to i ode samo radis i sa nevinima i totalnin suprotnostima.
Samo se ne zove kako ste vec napisali nego se kaze " Zigolo"
I ne ne bi to radija niti bi volija da mi neko neposredno prije braka izjebe zenu. Pusti ti mene mozda neman radnog staza u probijanju njufera koliko i on ali bi se snasa:
Los ucenik je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 19:33   #15 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
I skroz mi je neobično što ga nema u ovoj temi
on to radi pro bono, pa ga ne zanima tema o profesiji.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 15:22   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Godina: 22
Poruka: 156
tazri se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
I radni staž i benificije ako je mala ružna......

I onda ti sifilis i sida postaju profesionalne bolesti.......
hm ru se radi da probija njufere a ne kurve
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 17:32   #17 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,181
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
on to radi pro bono, pa ga ne zanima tema o profesiji.
E da, riješio si mi enigmu

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 11:04   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,609
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Prevelika je to odgovornost
prejebena odgovornost

prika triba osjetit taj posao nemos rec to tek tako "ja nebi" jer nikad neznas kakva je kultura u toj drzvavi i koja je spika kod ti cura itd
ima dosta faktora tu,ja bi volia probat na tjedan dva pokusne prakse da vidim kakav je curama uzitak ako bi vecina bila uplasena i sjebana nakon toga i imale traume ,povuka bi se u mirovinu al ako tim curama to pase i nebune se onda ajde posal ko posal
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111