isti odgovori kao i u bezosjecajnosti
Raspravljate o temi Zasto nas ozbiljno ne shvacate kada vam nesto govorimo? u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Isto kao u bezosjecajnosti. Primjeri i zbog cega....
"Nikad ne podcjenjujte moć ljudske gluposti."
isti odgovori kao i u bezosjecajnosti
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
mene svi shvaćaju ozbiljno kad govorim i pozorno me slušaju i na kraju se nasmiješe i kažu : da šefice
nije li svije t divno mjesto za žene ?![]()
Ozbiljno?
Zato što kad sve ozbiljno shvaćam ispadnem ukočena ozbiljna budala. Koja je sve KRIVO shvatila.
A kada ne slušam ozbiljno, ispadnem blesava budala. Koja je sve KRIVO shvatila.
Ovo drugo mi je ipak draže.
A onda dolaze trenuci iz onog drugog topica...
May you live in interesting times...
kako da te ozbiljno shvatim kad postavljaš ovakva pitanja!!
jel te neki muškarac toliko povrijedio da nas sve trpaš u isti koš i generaliziraš ovakvim potpuno nepotrebnim pitanjima, ako je, onda pitaj njega osobno, i nemoj više generalizirati na taj način, ispada glupo!
Hej, hej, ti si ocito ovo shvatio kao nekekav napad, a to mi nije bila niti najmanja namjera. Uopce ne generaliziram, i ne mislim da su svi muskarci isti, Kao sto ni sve zene nisu iste. Nazalost, sve ovakve teme se pretvore u klasicna musko zenska prepucavanja, a to uopce nije bio cilj. Vjerojatno sam i ja kriva tome, posto nisam dobro rasclanila temu. Pouka za drugi put.
"Nikad ne podcjenjujte moć ljudske gluposti."
ne shvacamo vas sto govorite kad ni same neznate sto govorite i sto zelite cuti, da ste jednostavne kao muskarci shvatili bi vas...![]()
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
ma nisam shvatio kao napad, nego totalno mi pitanje nije definirano.
kažeš ne generaliziraš, a postavljaš ga u množini misleći na muški rod! kako to nije generaliziranje.
nemoj se ljutiti, ne mislim ništa loše, dapače postavljaj teme kad, kako i koliko želiš, ali kako da ti odgovorim na ovo kad se ne prepoznajem u njemu, a muško sam (tako kažu).
to se odnosi na par ovih tema koje si danas otvorila, sve su u istom stilu napravljene, daj to malo pojasni, ogoli!