Ovisno tko me ili što raspizdi...
Raspravljate o temi Zasto ste ponekad tako bezosjecajni? u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Ajmo, primjeri, i zbog cega....
"Nikad ne podcjenjujte moć ljudske gluposti."
Ovisno tko me ili što raspizdi...
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Zato što ne kuzim zbog čega je potrebno cmizdriti kad Richard Gere kara neku ženku sa neizljecivom bolesti i onda mu ona zadnje veče da da ju krkne u guzu jer mu time zeli pokazati kako joj on njoj sve na svijetu pa čak i u tako kriticnim situacijama. A on, kako bi njoj pokazao kako će je sjećati za čitav život, joj da ona njega krkne strap onom. I to sve sa hrpom suza od plača jer se više neće vidjeti, sa hrpom psećih pogleda sa suzama u očima, povremeno grubim izrazom lica kad u sebi proklinje Richard Gere onog svevišnjeg jer taman kad je naš'o ženku koja mu je dala da ju krkne u kenjaru ovaj isti mu ju uzima kako bi ju on gore krkao u kenjaru.
e vidiš, ja ne kuzim kako na te romantične scene i gejiš filmove sa Richard Gereom treba cmizdriti. Kad je sve tak preuveličano...
O krepanim ptičicama kad imas 16 godina da niti ne pomišljam![]()
![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Eeee nisam micek tako shvatio. Pogotovo još i radi drugog topica...
Mogu ja kontra pitanje?
Zasto vi jasno i glasno ne pitate što vas zanima, a ne sve nekako naokolo pa na čoše. Direkt u glavu i bok. a ne cici mici
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
muhahahaahah![]()
![]()
![]()
možda zato što nam je samo jedna polovica mozga razvijena (za razliku od vašeg gdje su obje razvijene u neslućene razmjere) pa ne znamo drugačije nego odmah u glavu reći ono što mislimo
možda zato što jednostavno se ne kužimo ponekad pa kad se zezamo vi to shvaćate ozbiljno
a možda smo ipak u kurcu definitivno bez obzira na sve razlike. ali u tom slučaju za to treba okriviti evoluciju
Pa ako hoćeš imati muškarca osjećajnog daješ mu redovito i vidjet ćeš ljubav... astralnu.![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
ja sam Mića iz kafića nezgodan sam kad popijem dva-tri pića!
Ja sam bezosjećajna kad je to način da se zaštitim da ne budem povrijeđena....glumim kučku i obično upali![]()
Ajde prvo definiraj bezosjećajnost.
Je li to kad zaboravim da joj je rođendan?
Kad zaboravim da nam je tjedan/mjesec/godina/vječnost kako smo zajedno?
Kad ne plaćem zato što joj je krepao kanarinac?
Kad je prestanem voljeti, a prije nego je počnem mrziti ili mi se počne gaditi?
Pazi, ova ti je pitanja postavila muška šovinistička svinja, smjer Bečka škola.![]()
May you live in interesting times...