Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 38

Zasto ste ponekad tako bezosjecajni?

Raspravljate o temi Zasto ste ponekad tako bezosjecajni? u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Ajmo, primjeri, i zbog cega....

Regularni forumas Avatar od korisnika Galadriel
    Datum registracije
    13-09-08
    Starost
    37
    Poruka
    375
    Liked
    1 times

Zasto ste ponekad tako bezosjecajni?

Ajmo, primjeri, i zbog cega.
    "Nikad ne podcjenjujte moć ljudske gluposti."

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Re: Zasto ste ponekad tako bezosjecajni?

Ovisno tko me ili što raspizdi...
    ...'cause the rule is blood for blood!!!!!

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Zato što ne kuzim zbog čega je potrebno cmizdriti kad Richard Gere kara neku ženku sa neizljecivom bolesti i onda mu ona zadnje veče da da ju krkne u guzu jer mu time zeli pokazati kako joj on njoj sve na svijetu pa čak i u tako kriticnim situacijama. A on, kako bi njoj pokazao kako će je sjećati za čitav život, joj da ona njega krkne strap onom. I to sve sa hrpom suza od plača jer se više neće vidjeti, sa hrpom psećih pogleda sa suzama u očima, povremeno grubim izrazom lica kad u sebi proklinje Richard Gere onog svevišnjeg jer taman kad je naš'o ženku koja mu je dala da ju krkne u kenjaru ovaj isti mu ju uzima kako bi ju on gore krkao u kenjaru.

e vidiš, ja ne kuzim kako na te romantične scene i gejiš filmove sa Richard Gereom treba cmizdriti. Kad je sve tak preuveličano...
    O krepanim ptičicama kad imas 16 godina da niti ne pomišljam
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

Regularni forumas Avatar od korisnika Galadriel
    Datum registracije
    13-09-08
    Starost
    37
    Poruka
    375
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
    Zato što ne kuzim zbog čega je potrebno cmizdriti kad Richard Gere kara neku ženku sa neizljecivom bolesti i onda mu ona zadnje veče da da ju krkne u guzu jer mu time zeli pokazati kako joj on njoj sve na svijetu pa čak i u tako kriticnim situacijama. A on, kako bi njoj pokazao kako će je sjećati za čitav život, joj da ona njega krkne strap onom. I to sve sa hrpom suza od plača jer se više neće vidjeti, sa hrpom psećih pogleda sa suzama u očima, povremeno grubim izrazom lica kad u sebi proklinje Richard Gere onog svevišnjeg jer taman kad je naš'o ženku koja mu je dala da ju krkne u kenjaru ovaj isti mu ju uzima kako bi ju on gore krkao u kenjaru.

e vidiš, ja ne kuzim kako na te romantične scene i gejiš filmove sa Richard Gereom treba cmizdriti. Kad je sve tak preuveličano...
    Vjerojatno si shvatio da nisam mislila na takve primjere, pa onda molim te odgovori kako treba. Mislim u problemima izmedju dvoje ljudi, a ne na cmoljenje na filmove.
    "Nikad ne podcjenjujte moć ljudske gluposti."

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Eeee nisam micek tako shvatio. Pogotovo još i radi drugog topica...
    Mogu ja kontra pitanje?
    Zasto vi jasno i glasno ne pitate što vas zanima, a ne sve nekako naokolo pa na čoše. Direkt u glavu i bok. a ne cici mici
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,206
    Liked
    1189 times

Citat Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke

muhahahaahah

Citat Pravi autor: Galadriel Pogledaj Poruke
    Ajmo, primjeri, i zbog cega.
    možda zato što nam je samo jedna polovica mozga razvijena (za razliku od vašeg gdje su obje razvijene u neslućene razmjere) pa ne znamo drugačije nego odmah u glavu reći ono što mislimo

možda zato što jednostavno se ne kužimo ponekad pa kad se zezamo vi to shvaćate ozbiljno

a možda smo ipak u kurcu definitivno bez obzira na sve razlike. ali u tom slučaju za to treba okriviti evoluciju

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Možda zato što samo osjećaju nešto dok se ševe

Pa ako hoćeš imati muškarca osjećajnog daješ mu redovito i vidjet ćeš ljubav... astralnu.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika man_in_black
    Datum registracije
    27-01-07
    Starost
    24
    Poruka
    566
    Liked
    0 times

ja sam Mića iz kafića nezgodan sam kad popijem dva-tri pića!

Banned
    Datum registracije
    11-08-08
    Poruka
    4,365
    Liked
    3 times

Ja sam bezosjećajna kad je to način da se zaštitim da ne budem povrijeđena....glumim kučku i obično upali

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Drevni
    Datum registracije
    15-07-08
    Starost
    3
    Poruka
    2,185
    Liked
    80 times

Ajde prvo definiraj bezosjećajnost.

Je li to kad zaboravim da joj je rođendan?
    Kad zaboravim da nam je tjedan/mjesec/godina/vječnost kako smo zajedno?
    Kad ne plaćem zato što joj je krepao kanarinac?
    Kad je prestanem voljeti, a prije nego je počnem mrziti ili mi se počne gaditi?

Pazi, ova ti je pitanja postavila muška šovinistička svinja, smjer Bečka škola.
    May you live in interesting times...

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku