| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tzukius meni smrdi da si dečko od ancksunamum ... pa zar te uzbuđuje žensko sranje sad? Vidiš...vidiš....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
..a što tema više odmiće.. ...to ti se počinje sve više sviđati...mi smo ti došli kao terapeuti da prevladaš tu fobiju..hehe...![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #92 (permalink) |
| charolastra | Re: Zašto žene/cure kakaju? Ajde čuo sam da nekog kava protjera, ali da ga protjera tako brzo da mora sjediti na wc-u dok pije to još nisam ![]() ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #95 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? sjetio sam te malik ... baš sad kad mi se prikakalo ... oćeš čut možda moj ritual kenjanja? bum... sad me baš stislo pa ću poslje doć
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #96 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? A ljudi moji tko bi rekao da će ovaj topic biti ovako aktivan. Čak me se ljudi sjete dok idu srat. ![]() Kao što bi rekli oni iz HNS-a "Hvala" Eh svašta.....
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #97 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? ko te thera da se gzraš tam di ti nije mjesto... sad znaš za drugi put: ONA u WC,TI-GAS!!!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #98 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,432
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
![]() ...ma shalaMalik...jesi kad reko nekoj svojoj trebi:Ne seri!!!....jel te doslovno shvatila? Sve mi se čini čitajuć ovu temu da su tvoje bivše prekidale s tobom zbog probave ![]() Ko će brate izdržat da se ne isere tu i tam ![]() | |
| | |
| | #99 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Ajmeeeeee, ![]() Naravno da sam rekao dosta puta ono "daj nemoj srat" ali nisam milsio naravno na "fizičko" sranje nego psihičko. E vidiš nisam uopće tada obraćao pažnju na žensko kakanje... a ni sada.. ali eto... Morao sam otvoriti topic kada sam onakav smrad doživio vani od strane cure... Da ste ono ljudi osjetili... a ne znam ![]() BTW; još će netko nakon ovoga svega otići mirisat wc-e nakon cure... ajme ajme. Da dokažem da mi ne smeta kad curke kakaju... buduća/e moja/e cure dobit će odmah DonatMg da ih odčepi ako bude probavnih smetnji, tj, ako se budu žalile na probavne smetnje. ![]() "Sretna žena je ona žena koja ima redovitu probavu" - rekao je to jednom davnom veliki govornik Rima Marko Tulije Ciceron. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,432
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
![]() Kaj bi odma pobjego glavom bez obzira ![]() Naš kaj meni nije jasno...zaš si opće neko dozvoli da ga stisne kad je vani ![]() Ja brate mili doma budem dok se ne pokenjam...kad se iserem pošteno to je znak da zabava i tulum može počet ![]() E...jel ti kad treba prekinula razgovor i rekla...sorry moram SRAT!!! ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:56.

..a što tema više odmiće..
...to ti se počinje sve više sviđati...mi smo ti došli kao terapeuti da prevladaš tu fobiju..hehe...

...i to samo za tebe 

E vidiš nisam uopće tada obraćao pažnju na žensko kakanje... a ni sada.. ali eto... Morao sam otvoriti topic kada sam onakav smrad doživio vani od strane cure... Da ste ono ljudi osjetili... a ne znam