Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Ja brate mili doma budem dok se ne pokenjam...kad se iserem pošteno to je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-12-07, 10:07   #101 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,533
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
Re: Zašto žene/cure kakaju?

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke

Ja brate mili doma budem dok se ne pokenjam...kad se iserem pošteno to je znak da zabava i tulum može počet
tak nesto i ja

tek kad se pokenjam mogu se opustiti i otici van
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 10:12   #102 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,433
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
tak nesto i ja

tek kad se pokenjam mogu se opustiti i otici van
Sad znamo kaj si radila prije sastanka forumaša
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-12-07, 10:16   #103 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
A zamisli da upoznaš jebenog komada...uletiš i ulet uspije...i ponudiš se da platiš cugu, a treba naruči Donat MG...
Kaj bi odma pobjego glavom bez obzira

Naš kaj meni nije jasno...zaš si opće neko dozvoli da ga stisne kad je vani

Ja brate mili doma budem dok se ne pokenjam...kad se iserem pošteno to je znak da zabava i tulum može počet

E...jel ti kad treba prekinula razgovor i rekla...sorry moram SRAT!!!
A kad bi tražila DonatMg a ne neki koktelić pomislio bi: "A vidi skromne curke majko moja" Kad bi tražila..... a bio bi pristojan i samo je čudno pogledao. nije još nikada. Možda bude jednom

Ali kao što si ti rekao i Cina isto.... sranje treba obaviti prije izlaska. )) Ne znam, mislim da sam već rekao ali ja ne mogu kakat na javnim mjestima. U miru svoga wc-a je najbolje.
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 04:07   #104 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,290
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Ajde znam da je bolesno pitanje ali ljudi moji.... vidite onu pi*ku i pol vani... Sređena do bola, parfemići, tamo neke "fensi" torbice... sve tip-top i iiii onda se ona ono toliko usere da je to najveći smrad što ste ikad osjetili? Zašto moraju cure srat ono....?

Bio sam vani i vidio sam tako dobru curu... i kako je na tom mjestu gdje sam išao van ulaz u wc-e zajednički ulazim ja u wc-e a izlazi tako slatka cura da je to nevjerojatno. Oči me ispale... ali onda sam osjetio najveći smrad u životu svome... cura je napravila takav nered u wc-u da sam umro... i od onda mene muči to... zaš' one moraju srat?

Znam da sam bolestan.
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 19:11   #105 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-12-07
Godina: 19
Poruka: 82
looka1 se izdvaja iz mase

....isoss koji incidenti ! ! !
ma bitno da je zgodna i da mi se cura sviđa, ostalo mene se ne tiče, moze se i posrat po meni, ne jebe me !
looka1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 19:24   #106 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,585
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: looka1 Pogledaj Poruke
ma bitno da je zgodna i da mi se cura sviđa, ostalo mene se ne tiče, moze se i posrat po meni, ne jebe me !
Neg... di je Ancksun??
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 19:54   #107 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,759
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ima posla

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 08:50   #108 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 241
lochness se izdvaja iz mase

strasno..
lochness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 19:27   #109 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
Pravi autor: looka1 Pogledaj Poruke
Ako se posere na tebe..... gdje će pustit onda vodu?
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 23:08   #110 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

neće pustit vodu!!! kaj ne kužiš?? pa to je desert
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kakanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114