| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Adolon Ja brate mili doma budem dok se ne pokenjam...kad se iserem pošteno to je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
Kad bi tražila..... a bio bi pristojan i samo je čudno pogledao. nije još nikada. Možda bude jednom ![]() Ali kao što si ti rekao i Cina isto.... sranje treba obaviti prije izlaska. )) Ne znam, mislim da sam već rekao ali ja ne mogu kakat na javnim mjestima. U miru svoga wc-a je najbolje. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata | |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Purger | Re: Zašto žene/cure kakaju? Ima posla ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
gdje će pustit onda vodu?
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? neće pustit vodu!!! kaj ne kužiš?? pa to je desert ![]() ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:54.

Kad bi tražila..... a bio bi pristojan i samo je čudno pogledao.