Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dadyml Dobro je cina rekla - tarzane Pa Bože moj, jedemo meso zato govnance smrdi... Il bolje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-02-08, 12:33   #131 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 940
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Re: Zašto žene/cure kakaju?

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
Dobro je cina rekla - tarzane Pa Bože moj, jedemo meso zato govnance smrdi... Il bolje da postanemo vegetarijanke NOT A seremo zato da to izbacimo iz sebe, ne budemo papale sladoled poslije ko 2girls1cup

ajme vidila sam to , slabo mi je došlo...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 18:49   #132 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 8
simonco se izdvaja iz mase

Ma to ti je tak, svi mi kakamo manje il´ više, žišku?
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 21:34   #133 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,627
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:
Pravi autor: Korozija Pogledaj Poruke
Zato što jedu.
moramo se složiti.....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-08, 11:29   #134 (permalink)
Dr. Gregory House

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,506
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

kako bi damfisk rekao "zato jer su žene,a žene lažu"

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 22:22   #135 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase

žensko govno definitivno smrdi tri put više u prosjeku od muškog.

znam iz iskustva jer sam radio u firmi gdje nas je 8 muških i 2 ženske išli na isti wc

kad bi ušla ona debeloguza, znalo se da nakon nje barem pol sata niko ne ide

nepodnošljiv smrad, zgusnut, nagoni na povračanje, štipa oč, udav se skuplja i niš od drkice a kamo li čitanja sportskih... jednom rječju UŽAS!

razmišljao sam zašto i kako to...
i došao do sljedećih zaključaka:

1. mi muški prdimo kad god nam dođe potreba, žene se suzdržavaju i onda sve te smradove pri sranju izbace iz sebe

2. one tolko toga žderu tokom dana da ni Lessi kad se vrati kući to s maslom ne bi pojeo. Te kikiriki, te sladoled, pa čokolada, pa kavica, pa jogurt, pa kifla, pa neki điđi miđi bomboni, onda ručak - ko fol neke travice...

pa i konj bi se od tog ko foka zasro!

mi muški jedemo vrlo priprosto praktično i jednostavno optimalno. više radi održavanja organizma
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 22:28   #136 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-02-08
Poruka: 11
mackics se izdvaja iz mase

cure kake da bi decki imali kaj za papat...
=P
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 23:58   #137 (permalink)
Regularni forumas

3. zna se iz povjesti da su Francuski vladari najviše smrdili, parfemisali su se a nisu se prali.
tako u wc-u kad se pomješa miris svih parfema i krema (za lice, ruke, vrat, za ispod pazuha..) s miomirisima prirodnih plinova - dobiješ nešto nepojmljivljivo odvratno.

mi muški s ovim nemamo problema jer miris znoja i ne pranja kompatibilan je s mirisom govneta te dolazi do rezonancije.

.....

sad se sjetih, i ona druga (na koju sam bacu drkicu u wc-u) kad bi išla u wc to je značila opča opasnost u krugu 15m od wc-a.

baš me neš ufatilo razmišljat o ovoj temi

sva razmišljanja se odnose na problem postavljen u uvodnom postu

4. kad bolje razmislim, nisam nikad čuo iz wc-a kad su ove bile u njemu, da su puštale vodu tjekom sranja, već samo na kraju.
a da ne pričam kolko one pedantno i koliko papira potroše, tako da barem 10x više vremena provedu u tom "praznom hodu" od muških.

zatvoren prostor i vrijeme čine "čuda"

....

idem sad s-r/p-at, pa ću malo razmišljat o toj temi prije spavanja i ujutro u svome "uredu"

osječam se ko "Don Kihot od Kenjaže"

još razmišljam kako to, kad je tema hrana ogladnim, kad su tema slike žena - napalim se, ... a od ove teme me ne tera srat već osjetim samo laku mučninu i neugodnost u sredini stomaka, i nešto mi se grlo suši i steže.

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 10-02-08 u 09:30.
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 09:59   #138 (permalink)
Regularni forumas

5.kao zaključak iz onoga što pročitah ovdje, zaključujem da žene nelagodno odlaze na sranje i to rjeđe od nas. Onda imaju i više "materijala" za istovarit, te je i to jedan od razloga što više smrdi.

To što nema zajedničkih Wc-a kao u Ally McBILL, to je samo radi toga da se mi muški zaštitimo od tih smradova i glupih razgovora u WC.

Zamisli, sjedneš na svoj presto i čitaš sportske kad plinski napad s desna, a čednu tišinu muškog wc gdje ni prdac ne možeš čuti, narušavaju kokodakanja 2 čudna bića u štiklama koja se muljajju raznim bojama ispred ogledala?

Jednva jedvice, uz teške napade glavobolje obaviš nuždu, dođeš ispred ogledala samo da popraviš friszuru i nevio izlaziš i WC kad te ono te dvije udruženim snagama počnu vrijeđati da što nisi opra ruke???

Haloo Žene, pa ja koristim wcpapir, mamicu vam spalim, a za sav bilding u wc koj proživih, kome da se žalim?
Nacionalnom Vjeću za radio-televiziju koje u meni usađuje želju da kupim olvejs s rilcima?
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 11:59   #139 (permalink)
Regularni forumas

6. efekt iznenađenja. nekakone očekuješ da može smrditi i onda kad uđeš u wc iza nje, tvoj mozak očekuje mirise a onda kad čula percipiraju smrad, mozak ih dvostrukim intezitetom prima.
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 16:14   #140 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 121
Testy se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sebastijan Pogledaj Poruke

kad bi ušla ona debeloguza, znalo se da nakon nje barem pol sata niko ne ide

nepodnošljiv smrad, zgusnut, nagoni na povračanje, štipa oč, udav se skuplja i niš od drkice a kamo li čitanja sportskih... jednom rječju UŽAS!

hehe dobro si ti počeo razmišljat o ovoj temi
ajd postaj još malo, barem da bude 10 zaključaka
Testy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kakanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113