Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; uvjek kad pišem na ovoj temi čini mi se da osjećam smrad i ko kaže da ova multimedija ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-02-08, 17:15   #141 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase
Re: Zašto žene/cure kakaju?

uvjek kad pišem na ovoj temi čini mi se da osjećam smrad

i ko kaže da ova multimedija nije čudo!

jel to Kiki prvi na svijetu uspio i mirise ugradit u forum?

evo kolega nastavit ću razmišljat i pokušati doći do broja 10, al ništa ne obećavam.

7. zna se da žene nakon seksa sutradan imaju problema s vjetrovima (za članove KUM-a: prđenjem) a pošto čine ono što već čine (vidi zaključak 1) to samo pojačava smrad.

ovaj problem nemaju muški (valda? )

idem sad oprat zube
sebastijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 19:08   #142 (permalink)
Regularni forumas

8. zato što je to (za sad) jedina situacija gdje ne mogu lagati.

Farbanjem kose lažu da nemaju sjedih vlasi i da nemaju neku čudnu i neprivlačnu prirodnu boju kose.

Nošenjem štikala dobivaju na privlačnosti guze i nogu i samog hoda, no kad ih iskinu i kad prođe djelovanje "optičke varke" i pogledaš u nju, zapitaš se ko je ova nezgrapna krivonoga patkica kod tebe u stanu.

Puš ap grudnjakom tebi automatski lažu i čine da ti slina curi.

na rječima te uvjek sjebu i slažu a o emocijama i laganju suzama, gestama i sl. da ne govorim.

lažu kad nam kažu da nam roza boja košulje najbolje stoji, lažu kad hoće da se depiliramo...

a pokušaj si samo zamisliti kako bi jedna privlačna koka izgledala kad bi živjela samo mjesec dana u higijensko-kozmetičkim uvjetima jednog normalnog muškarca.

Dobio bi jedno čupavo biće koje bi ti služilo samo da ga tapkaš po glavi za sreću. (ono u stilu: gle dimljačar - uhvati se za gumb, gle grbavac - dodirni mu grbu)

Sranje je jedina prilika gdje one ne mogu slagati, već seru ko i mi muški.
sebastijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 19:33   #143 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 123
Testy se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sebastijan Pogledaj Poruke
8. [b]

lažu kad nam kažu da nam roza boja košulje najbolje stoji, lažu kad hoće da se depiliramo...
mene to još ni jedna nije tražila, al jedna mi je rekla da bi mi roza boja dobro stajala
Testy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 20:23   #144 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-05-07
Godina: 18
Poruka: 103
metalka se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Ajde znam da je bolesno pitanje ali ljudi moji.... vidite onu pi*ku i pol vani... Sređena do bola, parfemići, tamo neke "fensi" torbice... sve tip-top i iiii onda se ona ono toliko usere da je to najveći smrad što ste ikad osjetili? Zašto moraju cure srat ono....?

Bio sam vani i vidio sam tako dobru curu... i kako je na tom mjestu gdje sam išao van ulaz u wc-e zajednički ulazim ja u wc-e a izlazi tako slatka cura da je to nevjerojatno. Oči me ispale... ali onda sam osjetio najveći smrad u životu svome... cura je napravila takav nered u wc-u da sam umro... i od onda mene muči to... zaš' one moraju srat?

Znam da sam bolestan.
Zato kaj je to prirodna pojava.I ti sereš.
A obično te najveće šmikereice,preseratorice te kaj ja znam kakve ne,su najgore.Vidiš da se iza sve te žbuke krije takav smrad,a to je dokaz i njene osobe.Dakle,kao osoba ne vrijedi ništa.Zato tak' i smrdi.
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 20:49   #145 (permalink)
Regularni forumas

pogledajte si scenu iz neke 15-te min filma "Ovo nije glupi film za tinejđere" pa se sami uvjerite.
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 23:16   #146 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-02-08
Poruka: 11
mackics se izdvaja iz mase

pogledajte si scenu iz neke 15-te min filma "Ovo nije glupi film za tinejđere" pa se sami uvjerite.

omg..sjecam se..ono porpala u razred ispod koliko je posrala
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 23:25   #147 (permalink)
Regularni forumas

a prije toga tolko se isprdila i iskenjalada su se frajeri koji su je gledali odozgora (njih 3) skoro izrigala.
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 00:27   #148 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

to smrdi crveno vino..to im i omeksa stolicu..i smrdi...

sve je to od losheg vina

Citat:
Pravi autor: lamborghini Pogledaj Poruke
pa zato jer im je sila,sigurno to ne rade namjerno
ovo je meni lol lol

Zadnji Uredio Vuxs : 08-08-08 u 00:30.
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 08:50   #149 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 17-08-07
Godina: 15
Poruka: 1,961
dropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

Citat:
Pravi autor: mackics Pogledaj Poruke

omg..sjecam se..ono porpala u razred ispod koliko je posrala
hahahah gledo sam to
vristo sam
Odgovori sa citatom
Star 08-08-08, 09:17   #150 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,511
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke

i btw, i ja bi da ne moramo kakat...bas mi se nekad ne da
u sto se i ja proserem pa ostanem ziva...

sada nakon patnje koje sam imala nedavno (zatvor, jel) jedva cekam posjet najdrazoj prostoriji....uzivam u tome iskreno, to su moji trenuci opustanja
cak smo se decko i ja dogovorili da cemo zajedno kenjat kad se vrati s mora
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kakanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114