| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; uvjek kad pišem na ovoj temi čini mi se da osjećam smrad i ko kaže da ova multimedija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? uvjek kad pišem na ovoj temi čini mi se da osjećam smrad ![]() i ko kaže da ova multimedija nije čudo! ![]() jel to Kiki prvi na svijetu uspio i mirise ugradit u forum? ![]() evo kolega nastavit ću razmišljat i pokušati doći do broja 10, al ništa ne obećavam. ![]() 7. zna se da žene nakon seksa sutradan imaju problema s vjetrovima (za članove KUM-a: prđenjem) a pošto čine ono što već čine (vidi zaključak 1) to samo pojačava smrad.ovaj problem nemaju muški (valda? ![]() ![]() )idem sad oprat zube ![]() |
| | |
| | #142 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? 8. zato što je to (za sad) jedina situacija gdje ne mogu lagati. Farbanjem kose lažu da nemaju sjedih vlasi i da nemaju neku čudnu i neprivlačnu prirodnu boju kose. Nošenjem štikala dobivaju na privlačnosti guze i nogu i samog hoda, no kad ih iskinu i kad prođe djelovanje "optičke varke" i pogledaš u nju, zapitaš se ko je ova nezgrapna krivonoga patkica kod tebe u stanu. ![]() Puš ap grudnjakom tebi automatski lažu i čine da ti slina curi. ![]() na rječima te uvjek sjebu i slažu a o emocijama i laganju suzama, gestama i sl. da ne govorim. ![]() lažu kad nam kažu da nam roza boja košulje najbolje stoji, lažu kad hoće da se depiliramo... ![]() a pokušaj si samo zamisliti kako bi jedna privlačna koka izgledala kad bi živjela samo mjesec dana u higijensko-kozmetičkim uvjetima jednog normalnog muškarca. ![]() Dobio bi jedno čupavo biće koje bi ti služilo samo da ga tapkaš po glavi za sreću. (ono u stilu: gle dimljačar - uhvati se za gumb, gle grbavac - dodirni mu grbu) ![]() Sranje je jedina prilika gdje one ne mogu slagati, već seru ko i mi muški. |
| | |
| | #144 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 18
Poruka: 103
![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
A obično te najveće šmikereice,preseratorice te kaj ja znam kakve ne,su najgore.Vidiš da se iza sve te žbuke krije takav smrad,a to je dokaz i njene osobe.Dakle,kao osoba ne vrijedi ništa.Zato tak' i smrdi. ![]()
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! | |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-02-08 Lokacija: Du
Poruka: 11
![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? pogledajte si scenu iz neke 15-te min filma "Ovo nije glupi film za tinejđere" pa se sami uvjerite. omg..sjecam se..ono porpala u razred ispod koliko je posrala
__________________ kad se ti smijes i ja se smijem,kad ti places i ja placem kad ti skocis kroz prozor ja crknem od smijeha |
| | |
| | #149 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
vristo sam ![]()
__________________ Domagoj Kapec 10.12.1989. - 10.9.2008. | Almir Muratovic - Mura 11.9.1987. - 9.9.2008. R.I.P. | |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Banned | Re: Zašto žene/cure kakaju? u sto se i ja proserem pa ostanem ziva...sada nakon patnje koje sam imala nedavno (zatvor, jel) jedva cekam posjet najdrazoj prostoriji....uzivam u tome iskreno, to su moji trenuci opustanja cak smo se decko i ja dogovorili da cemo zajedno kenjat kad se vrati s mora ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:35.

nastavit ću razmišljat i pokušati doći do broja 10, al ništa ne obećavam. 
sutradan imaju problema s vjetrovima (za članove KUM-a: prđenjem) a pošto čine ono što već čine (vidi zaključak 1) to samo pojačava smrad.

(ono u stilu: gle dimljačar - uhvati se za gumb, gle grbavac - dodirni mu grbu)