| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ziena25 vi niste normalni.. baš sam se pošteno nasmijala.. dečki.. i žene su ljudi.. i mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
brabonjci. Ajde bar nemate dlaka na guzi pa vam brabonjci ne zapinju. ![]() Imam takvog cimera koji kaže da mu je sranje bolje od sexa. Nije mi baš jasno kako i zašto ali eto. Svatko ima svoje veselje. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? hahaha preduhitrila si me ![]() vidim da dobro pamtiš ![]() ali zaista ženska kakica nekad zna stvarno tako smrditi da nemožeš vjerovati da je to cura napravila... jednom sam ušao u wc odmah iza jedne cure...i kad je izlazila odjednom se zacrvenila ![]() bilo mi čudno u početku al kad sam ušao sve mi je bilo jasno... bože ne da je samo smrdilo nego je zavarila cijelu školjku ![]()
__________________ |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
ne daj Bože. Pa opće je poznato da su muškarci dlakonje (nažalost vidio sam 2 muška šupka u životu kada su mi se cimeri napili pa su prijateljicama pokazivali i nažalost vidio sam i ja Nikako ugodan prizor. Ako su svi takvi jadne cure sa nama. Al' odošmo mi u offtopic. Vratimo se na sranje. ![]() E o tome sam i napisao u prvome postu. Tako je bio slučaj i sa ovom curom.. izašla je sva crvena.... a smrad.. majko mila.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata Zadnji Uredio MalikTintilinić : 06-12-07 u 10:07. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-07 Godina: 26
Poruka: 103
![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
__________________ nevjerna | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |