| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim koje ja na veliku sreću nisam do sad vidio Blago tebi...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
Izgleda pristojno.Al' opet se vraćam na prvi post i topicu... hihihi! Tako je... STOP ŽENSKOM SRANJU 11111!!!!! ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| MrCina | Re: Zašto žene/cure kakaju? a sto se tice zena (ili muskaraca ) koji se iseru i ne udostoje se ocistiti za sobom za njih stvarno nemam rijeci...kad vec ne mozes utjecati na to koliko ce to smrditi mozes barem uzeti cetku u ruke i malo to ocistiti... nedavno sam bila u kaficu i isla piskiti , a ono u wc skoljci plutaju govna...e nisam mogla vjerovati(okrenula sam se i izasla)...pa zeno pusti vodu bar ![]() ne znam za vas ostale, ali ja uvijek ocistim iza sebe kad se ispraznim jel bilo da sam doma, u kaficu, kod legice...
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 24.... |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
stvarno ne kuzim ljude koji to ne pociste za sobom ![]() ![]() ![]() stari i ja smo se dogovorili da cemo stavit crvenu zarulju u wc pa da svijetli crveno kao znak opasnosti kad ostavimo iza sebe nepodnosljiv smrad ![]() ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
Ja kao što sam rekao nisam nikad naletio na neku koja se brijala, al nisam rekao da su bile neuredne, samo da se nisu brijale i to mi je čudno da si pokupio baš sve koje to rade... | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma | Ja ne mogu kakat na javnim mjestima. Uvijek sam neki napet da će netko uletit ili da će užasno smrdit pa obavim to doma. Naravno da su muški veće svinje od cura i po pitanju sranja... ali ajde bar sam tijekom faxa i suživota sa cimerima naučio ribat zahod i spuštat dasku. I obavezno ribat školjku u onim veeelikim žutim gumenim rukavicama... jer wc-e sadrži mnogoooooo toksičnog sadržaja. ![]() Aris - Imale jesu ono koju dlaku ali stvarno ništa to nije. Kao što si i sam rekao za sebe da nisi naletio na neku sa grmom na tome mjestu... nisam ni ja. Ali nisu imale baš dlaka što je je. EDIT: U slučajno sam napravio double post. Sorry! Umjesto EDIT ja stisno Quote.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Zadnji Uredio fat_boy_slim : 06-12-07 u 10:50. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:06.

Izgleda pristojno.
) koji se iseru i ne udostoje se ocistiti za sobom
za njih stvarno nemam rijeci...
, a ono u wc skoljci plutaju govna...e nisam mogla vjerovati(okrenula sam se i izasla)...pa zeno pusti vodu bar