| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: MalikTintilinić ali ajde bar sam tijekom faxa i suživota sa cimerima naučio ribat zahod i spuš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
![]() 100 muškaraca na 5 čučavaca ... a neki od njih vidjeli prvi put keramički wc jer doma imaju još uvijek poljski ... samo zamisli ![]() i sad to ribaj za kaznu kao što sam ja | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? daj niste fer!! sad moram na wc!! a tri sata su daleko!! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
![]() ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? ![]() možeš misliti kak je meni!!!!! Bljuje mi se i za bezveze, a kamoli za temu..... ![]() ali tema je zakon.......ja osobno ne serem ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
![]() A kad nije osobno? ![]() Ti si alien onda. :approve (iako, tko zna jel' izvanzemaljci seru)
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? ....... ja ti najozbiljnije kažem!!!!!!Patim od zatvora par dana već ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:50.

I obavezno ribat školjku u onim veeelikim žutim gumenim rukavicama... jer wc-e sadrži mnogoooooo toksičnog sadržaja.