| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti ....... ja ti najozbiljnije kažem!!!!!! Patim od zatvora par dana već Paaaa šta jedeš? Malo raznolikije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Dobro je cina rekla - tarzane sjetili smo se šta je to ![]() Od silnog ovog govora sranje sranje govance i nakon razgovra nešto mi je bilo zabrbučkalo ko da će.... moram... ![]() Joj.... Ma mi ti žene ne kakamo nit podrigujemo nit išta.... Prditi ? Šta je to? Najduže govno u svom životu sam vidjela i importaneu dolje u wcima, platiš ženskici tam dvije kn na ulazu i gledaš govneta različitih oblika i veličina AL LJUDI, kako je ovo bilo dugačko, onako odokativno bih rekla nekih 35,6 cm-a Ja sam se prepala Pa Bože moj, jedemo meso zato govnance smrdi... Il bolje da postanemo vegetarijanke NOT A seremo zato da to izbacimo iz sebe, ne budemo papale sladoled poslije ko 2girls1cup ![]() |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
šta nije cilj ove teme postići to da cure više NE kakaju? ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Isuseeee niste normalni. Nasmijao sam se ajoooooooooj!!!Ne da mi se sve kvotat pa ću ovako: @dididajmi - Isuse nisi normalna. 35,6cm-----> šta si ga i izmjerila (na govno mislim naravno). Ajme ajme.... plati 2kn da snima govanca ![]() @mimy - pa nije to cij nikako. Cilj teme koju sam je otvorio da... da.. nema ga. Jednostavno je pitanje... zaš' kakakte? A moram ti dat savjet... bolje da kakaš nego da te trbuh boli. DonatMg ![]() @dar1 - a ja se samo šalim, iako me uvijek fasciniralo to pitanje... ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
Ma joj, ne bi joj platila više ni kune Imam ja doma kaj za snimati ![]() | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Malik, malik... ... ja se nadam da se šališ. Sve jedno mislim da imaš problem i da nisi normalan. Da sam posumnjao kako si ozbiljan, moj odgovor bi ti bio: Malik, malik... ... ti imaš ozbiljan problem, nisi normalan i trebaš pomoć ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:05.

....... ja ti najozbiljnije kažem!!!!!!

Šta je to?
Il bolje da postanemo vegetarijanke