| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; Ja se ne mogu prestati smijati na temu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Ja se ne mogu prestati smijati na temu ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #52 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? evo ovako...upravo sam se vratio sa ručka i jeo sam musaku pitanje glasi "Hoću li imati tarzančiće?" a) neću imati tarzančiće b) samo će Tarzan biti na lijani c) pojaviti će se i Jane na drugoj lijani s suprotne strane ali se neće stopiti u jedno d) pojaviti će se i Tarzan i Jane i od velike žudnje će se stopiti u jedan "bitak" i "biće" e) uletiti će i Čita (majmun) koji će se osjećati zapostavljenim i lupiti će ih tako jako da će se oni zalijepiti...znate već za što Zaokružiti točan odgovor. Oni koji pogode imaju pivo od mene ![]()
__________________ |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
sta od vegana drek ne smrdi? jbt kad se ona sva trava probavi u zeludcu i crijevima ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
Al ne znam da bi baš vjerovala tim vegetarijancima, rekla sam nek dođe kpod mene na wc pa da ću onda ja poslije procijenit ![]() @ fbs - ja mislim e) Zajebani cu ti majmuni ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? jesi je kad je izašla pitao: 'jeeebemti, šta si jela!?' ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? "serem ti se u carapu" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? ![]() treba kom papira? ![]() ![]() ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:31.

NOT A seremo zato da to izbacimo iz sebe, ne budemo papale sladoled poslije
Al ne znam da bi baš vjerovala tim vegetarijancima, rekla sam nek dođe kpod mene na wc pa da ću onda ja poslije procijenit