| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim u slučaju da se nešto promijeni javim vam tijekom sutrašnjeg dana još ništa... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
...vidiš da su se ljudi malo zabavili i nasmijali....i to na čitavih 8 stranica... ...tema ti je ispala malo čudna....ali svi kuže zaj******ju...zato.... ...(jbg... ...i ja se nadam da će ženske prestat...... .... ) ![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
A one prestat srat neće nikada ![]() Mislim da će uskoro počet curke o sranju pričat... ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata | |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
on i ona, sjede u bircu, on pija viski a onaj koktel, ona prdne i tako to zasmrdi da je očigledno u pitanju tzv. "prdež preko govneta" kad sav miomiris pokupi na svom putu van, i reče: " Joj dragi kako ću sad zasmrditi wc i unitštiti školjku" mislim da tu konverzaciju možemo očekivati uskoro ![]()
__________________ | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Ne samo da kakate, nego imate posebne rituale, prije, za vrime i posli. Toliko dugo stojite u wc-u da trebate uzet godisnji odmor. A o tome da se neki hvale time ne moram ni pricat, nebi da ste ubili lava koji je bas iskocija iz wc skoljke , a ne dampirali. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
ako bogati plaču onda i lijepe žene seru ![]() žene seru smrdljivo jer puno izseru... na oba izlaza ![]() i nemoj očekivat ako ženska inače miriši da joj i govno miriši jer govno je govno..
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:56.

?
...vidiš da su se ljudi malo zabavili i nasmijali....i to na čitavih 8 stranica...
...tema ti je ispala malo čudna....ali svi kuže zaj******ju...zato....
...(jbg...
....
) 

mi to nikako ne radimo....
...to samo vi ženske....Evo Malik je to potvrdio