Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim u slučaju da se nešto promijeni javim vam tijekom sutrašnjeg dana još ništa...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-12-07, 20:08   #71 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,343
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost
Re: Zašto žene/cure kakaju?

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
u slučaju da se nešto promijeni javim vam tijekom sutrašnjeg dana
još ništa
Star 06-12-07, 20:09   #72 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

šta ne možeš kakati?
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 20:40   #73 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,678
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Imam njenu sliku pred očima ali nemam ovako Poprilično sam siguran da je ona taj nered napravila...

Ovi dolje neki postovi... normalno da se šalim kad sam ovo pitao. Znam da cure kakaju i oke...Šalio sam se... Ali bitno da se povela filozofska rasprava...

Ako se bilo koja cura naljutila ovim topicom koji sam otvorio ja se ispričavam. Nije mi namjera nikoga naljutit ili nešto slično....
Zakaj si se zbediral odma......vidiš da su se ljudi malo zabavili i nasmijali....i to na čitavih 8 stranica......tema ti je ispala malo čudna....ali svi kuže zaj******ju...zato.......(jbg......i ja se nadam da će ženske prestat..........)
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 20:56   #74 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
Pravi autor: TigarZG1 Pogledaj Poruke
Zakaj si se zbediral odma......vidiš da su se ljudi malo zabavili i nasmijali....i to na čitavih 8 stranica......tema ti je ispala malo čudna....ali svi kuže zaj******ju...zato.......(jbg......i ja se nadam da će ženske prestat..........)
Ma kakvi.. nisam se zbedirao. Nasmijao sam se i ja dobro a i drugi. To je najbitnije.

A one prestat srat neće nikada

Mislim da će uskoro počet curke o sranju pričat...
Odgovori sa citatom
Star 06-12-07, 21:00   #75 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,343
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
A one prestat srat neće nikada

Mislim da će uskoro počet curke o sranju pričat...
situacija sljedeća:

on i ona, sjede u bircu, on pija viski a onaj koktel, ona prdne i tako to zasmrdi da je očigledno u pitanju tzv. "prdež preko govneta" kad sav miomiris pokupi na svom putu van, i reče: " Joj dragi kako ću sad zasmrditi wc i unitštiti školjku"

mislim da tu konverzaciju možemo očekivati uskoro
Star 06-12-07, 21:03   #76 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-10-07
Godina: 18
Poruka: 66
aaancica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku aaancica

isto zašto i dečki kakaju! šta se mora nije teško....
Star 06-12-07, 23:31   #77 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,678
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: aaancica Pogledaj Poruke
isto zašto i dečki kakaju! šta se mora nije teško....
Tko.....mi...Ma neeee mi to nikako ne radimo.......to samo vi ženske....Evo Malik je to potvrdio
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 00:41   #78 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ne samo da kakate, nego imate posebne rituale, prije, za vrime i posli. Toliko dugo stojite u wc-u da trebate uzet godisnji odmor.
A o tome da se neki hvale time ne moram ni pricat, nebi da ste ubili lava koji je bas iskocija iz wc skoljke , a ne dampirali.
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 01:00   #79 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,340
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Ajde znam da je bolesno pitanje ali ljudi moji.... vidite onu pi*ku i pol vani... Sređena do bola, parfemići, tamo neke "fensi" torbice... sve tip-top i iiii onda se ona ono toliko usere da je to najveći smrad što ste ikad osjetili? Zašto moraju cure srat ono....?

Bio sam vani i vidio sam tako dobru curu... i kako je na tom mjestu gdje sam išao van ulaz u wc-e zajednički ulazim ja u wc-e a izlazi tako slatka cura da je to nevjerojatno. Oči me ispale... ali onda sam osjetio najveći smrad u životu svome... cura je napravila takav nered u wc-u da sam umro... i od onda mene muči to... zaš' one moraju srat?

Znam da sam bolestan.
da krenemo od početka teme... nadasve nenadjebiva tema

ako bogati plaču onda i lijepe žene seru

žene seru smrdljivo jer puno izseru... na oba izlaza

i nemoj očekivat ako ženska inače miriši da joj i govno miriši jer govno je govno..
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 01:43   #80 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,475
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

već dugo se nisam ovako nasmijala
treba na wc-u umijesto oznake F ili šosića na ženskom wc-u staviti znak
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kakanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114