| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim evo ovako...upravo sam se vratio sa ručka i jeo sam musaku pitanje glasi "Hoću ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
![]() Netočno Netočno Točno ... piće je tvoje ![]()
__________________ | |
| | |
| | #82 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? Tema je zbilja oživjela..... ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #83 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Auuuuuuuu!!!!! I have won. Može piće samo daleko od wc-a.E na ovome smajliju-----> čini mi se da ženski smajl sjedi jer ovaj što čeka drži se za ki*u!! ![]() Btw ovaj forum ima puno "seračkih" smajlija. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene/cure kakaju? ![]() agree my frend ![]() Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #86 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zašto žene/cure kakaju? Evo, odlučila sam podjeliti jedan ritual muškarca s vama -- mislim na svog tatu ![]() On je takav genije, ma nema ga svijet... Al ritual za istjerivanje i rađenje štete na wc-u i u zraku je uvijek isti ![]() 1. Kad se probudi skuha si kavu 2. Odnese si kavu i pepeljaru u wc .... 3. Potom se sjeti da si mora odnjeti i cigarete, a u biti nije mu ni stalo to sve u ruku ![]() 4. Zatim uživa neko vrijeme na wc-u pijackajući kavu i pušeći cigaretu... 5. Gotov je, diže se i odlazi... 6. Otvara prozor i izlazi van sretan što je izvršio vrlo naporan zadatak ![]() I kad se te sve pare pomiješaju, ljudi moji, e to je miris pravi za neprijatelja Od tih para može se dobit nova vrsta životinje, mutacije se događaju ![]() Nakon toga slijedi deratizacija, dezinfekcija, dezinsekcija i sve moguće na -ekciju kaj postoji ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Zašto žene/cure kakaju? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kakanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:22.

... piće je tvoje 

čini mi se da ženski smajl sjedi jer ovaj što čeka drži se za ki*u!!