Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene/cure kakaju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim evo ovako...upravo sam se vratio sa ručka i jeo sam musaku pitanje glasi "Hoću ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-12-07, 08:23   #81 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost
Re: Zašto žene/cure kakaju?

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
evo ovako...upravo sam se vratio sa ručka i jeo sam musaku
pitanje glasi "Hoću li imati tarzančiće?"

a) neću imati tarzančiće
b) samo će Tarzan biti na lijani
c) pojaviti će se i Jane na drugoj lijani s suprotne strane ali se neće stopiti u jedno
d) pojaviti će se i Tarzan i Jane i od velike žudnje će se stopiti u jedan "bitak" i "biće"
e) uletiti će i Čita (majmun) koji će se osjećati zapostavljenim i lupiti će ih tako jako da će se oni zalijepiti...znate već za što

Zaokružiti točan odgovor.
Oni koji pogode imaju pivo od mene
Citat:
još ništa
nagradna igra je završena i misterij je riješen

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
B definitivno
Netočno

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
@ fbs - ja mislim e) Zajebani cu ti majmuni
Netočno

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Ja sam za A. Musaka je masna. Nije tvrda.
Točno

... piće je tvoje
Star 07-12-07, 08:27   #82 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,666
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Tema je zbilja oživjela.....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 08:54   #83 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Citat:
nagradna igra je završena i misterij je riješen
Auuuuuuuu!!!!! I have won. Može piće samo daleko od wc-a.

E na ovome smajliju-----> čini mi se da ženski smajl sjedi jer ovaj što čeka drži se za ki*u!!

Btw ovaj forum ima puno "seračkih" smajlija.
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 09:06   #84 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Auuuuuuuu!!!!! I have won. Može piće samo daleko od wc-a.

agree my frend

Citat:
E na ovome smajliju-----> čini mi se da ženski smajl sjedi jer ovaj što čeka drži se za ki*u!!

Btw ovaj forum ima puno "seračkih" smajlija.
ima ih puno jer su očekivali puno ovakvih tema
Star 07-12-07, 14:57   #85 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,070
wane se izdvaja iz masewane se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku wane Pošalji poruku preko AIM-a korisniku wane Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wane Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku wane Pošalji poruku preko Skype-a korisniku wane

ja poceo jesti i kliknem na ovu temu,izbljuvao sam se
wane je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 15:17   #86 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,173
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Evo, odlučila sam podjeliti jedan ritual muškarca s vama -- mislim na svog tatu

On je takav genije, ma nema ga svijet... Al ritual za istjerivanje i rađenje štete na wc-u i u zraku je uvijek isti

1. Kad se probudi skuha si kavu

2. Odnese si kavu i pepeljaru u wc ....

3. Potom se sjeti da si mora odnjeti i cigarete, a u biti nije mu ni stalo to sve u ruku

4. Zatim uživa neko vrijeme na wc-u pijackajući kavu i pušeći cigaretu...

5. Gotov je, diže se i odlazi...

6. Otvara prozor i izlazi van sretan što je izvršio vrlo naporan zadatak

I kad se te sve pare pomiješaju, ljudi moji, e to je miris pravi za neprijatelja Od tih para može se dobit nova vrsta životinje, mutacije se događaju

Nakon toga slijedi deratizacija, dezinfekcija, dezinsekcija i sve moguće na -ekciju kaj postoji
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 15:28   #87 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-11-07
Godina: 11
Poruka: 388
Ippy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ippy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ippy

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
Evo, odlučila sam podjeliti jedan ritual muškarca s vama -- mislim na svog tatu

On je takav genije, ma nema ga svijet... Al ritual za istjerivanje i rađenje štete na wc-u i u zraku je uvijek isti

1. Kad se probudi skuha si kavu

2. Odnese si kavu i pepeljaru u wc ....

3. Potom se sjeti da si mora odnjeti i cigarete, a u biti nije mu ni stalo to sve u ruku

4. Zatim uživa neko vrijeme na wc-u pijackajući kavu i pušeći cigaretu...

5. Gotov je, diže se i odlazi...

6. Otvara prozor i izlazi van sretan što je izvršio vrlo naporan zadatak

I kad se te sve pare pomiješaju, ljudi moji, e to je miris pravi za neprijatelja Od tih para može se dobit nova vrsta životinje, mutacije se događaju

Nakon toga slijedi deratizacija, dezinfekcija, dezinsekcija i sve moguće na -ekciju kaj postoji
Hahaha stari ti je opak.
Ippy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 15:29   #88 (permalink)
prof. Foruma

MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat

Dididajmi kad ćeš nam opisat svoj ritual sranja?

:nji
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 16:00   #89 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,347
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Dididajmi kad ćeš nam opisat svoj ritual sranja?

:nji
meni smrdi da si dečko od ancksunamum ... pa zar te uzbuđuje žensko sranje sad?
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 16:14   #90 (permalink)
prof. Foruma

naravno da neeeee!!!

Šalim se samo.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kakanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114