| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; Zašto žene lažu? Mislim, puno toga nije mi jasno o ženama... ali ovo je definitivno najveća misterija, koja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zašto žene lažu? Zašto žene lažu? Mislim, puno toga nije mi jasno o ženama... ali ovo je definitivno najveća misterija, koja prkosi bilo kakvoj logici Zašto lažu? Zašto? Dobro, svi mi lažemo. Ja lažem u okviru posla - takav je posao, jebi ga, treba lagat, Lažem i u svakodnevnim situacijama, laži tipa "imam posla ne mogu" kad mi se ne da negdje ići... Ali zašto lagati osobi s kojom si u vezi oko bitnih stvari koje se tiču tebe i te osobe? ZAŠTO?? Koji je razlog tim lažima? Strah? Instinkt? Ili možda genetska uvjetovanost? Ne postoji racionalan, razuman, logičan razlog koji bi objasnio takvo laganje. Osim, naravno, činjenice da je riječ o ženama. Možda vi imate neko objašnjenje?
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hmmm, kad sam počeo čitati.....sto se mogućih odgovora i mogućnosti nametalo, ali odgovor je možda u samom pitanju.... Citat:
To se mom frendu dogodilo, cura je muljala, lagala, prikazivala se onakvom kakva inače nije...a sve zbog toga, iako to nije opravdanje, zato što je volila kao boga, jer je on nije prihvaćao onakvom kakva je i nije mu bila takva dovoljno dobra....prokletstvo od sedam godina veze i dalje su zajedno i blago je užas to gledati sa strane.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo Zadnji Uredio tarquino : 01-02-08 u 16:12. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Da, upravo tako. Ja sam kriv što ona laže. Ne postoji drugo objašnjenje. Nedajbože da je ona kriva jer ona laže. Ma neeeeeeeee ja sam kriv.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Ne serem. Ja govorim istinu. U bitnim stvarima, koje se tiču mene i nje i naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ona sere. I laže. Baš kao i sve žene. Zašto to čini? Ne znam. Valjda zato što je - žena.
| | |
![]() |
« najgori uleti
|
Boobpedia »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.