Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Zašto žene lažu? Mislim, puno toga nije mi jasno o ženama... ali ovo je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-02-08, 15:05   #101 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 16
hipnolife se izdvaja iz mase
Re: Zašto žene lažu?

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Zašto žene lažu?

Mislim, puno toga nije mi jasno o ženama... ali ovo je definitivno najveća misterija, koja prkosi bilo kakvoj logici

Zašto lažu? Zašto?

Dobro, svi mi lažemo. Ja lažem u okviru posla - takav je posao, jebi ga, treba lagat,

Lažem i u svakodnevnim situacijama, laži tipa "imam posla ne mogu" kad mi se ne da negdje ići...

Ali zašto lagati osobi s kojom si u vezi oko bitnih stvari koje se tiču tebe i te osobe? ZAŠTO??

Koji je razlog tim lažima? Strah? Instinkt? Ili možda genetska uvjetovanost?

Ne postoji racionalan, razuman, logičan razlog koji bi objasnio takvo laganje.

Osim, naravno, činjenice da je riječ o ženama.

Možda vi imate neko objašnjenje?
Žene lažu iz jednog prostog razloga. Pošto su napravljene od Adamovog rebra, a mi muškarci isto lažemo znači da su nasljedile od nas.
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 15:14   #102 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,322
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: hipnolife Pogledaj Poruke
Žene lažu iz jednog prostog razloga. Pošto su napravljene od Adamovog rebra, a mi muškarci isto lažemo znači da su nasljedile od nas.
tako je
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 15:17   #103 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,617
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ljudi u vezi lažu da ne bi povrijedili osobu (makar time pokazuju nepoštovanje) ali sa svakom laži se upliću u klupko krivnje i grizodušja tako da time nanose bol i sebi i partneru. Zato je bolje biti iskren otpočetka, staviti karte na stol i igrati čisto.
Arylin je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 15:30   #104 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

niti jedan suvisli odgovor
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 15:32   #105 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 16
hipnolife se izdvaja iz mase

Uptpunosti se slažem s tobom Arylin jer ako nema iskrenosti otpočetka veze ta veza je osuđena na propast .
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 15:48   #106 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ova je tema u rangu one moje teme "žene i "fenomen"" iliti ga "žene i dalmatinci"

Ma i da ja imam dečka dalmatinca lagala bi mu gdje bi stigla.
Čisto zato da održimo balans u vezi.

Citat:
Pravi autor: hipnolife Pogledaj Poruke
Uptpunosti se slažem s tobom Arylin jer ako nema iskrenosti otpočetka veze ta veza je osuđena na propast .
Potpisujem.
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 16:02   #107 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ova je tema u rangu one moje teme "žene i "fenomen"" iliti ga "žene i dalmatinci"

Ma i da ja imam dečka dalmatinca lagala bi mu gdje bi stigla.
Čisto zato da održimo balans u vezi.
ali ima jedna razlika..?
on kad laže ti to neznaš i dalje mu viruješ a ti kad lažeš on to itekako zna
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 16:14   #108 (permalink)
The Najarogantnija

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ali ima jedna razlika..?
on kad laže ti to neznaš i dalje mu viruješ a ti kad lažeš on to itekako zna
Ajde lijepo je da priznaš da dalmatinci generalno lažu.

A mogu samo reći da postoje žene koje amaterski lažu i one koje to profesionalno rade, kao što postoje galebovi amateri i profesionalci.

Međutim evo ja priznajem, mi smo gluplje po tom pogledu i trebale bi svaki put kad nam nešto slažu sa radikalnijim mjerama krenuti. Pa izvoli lagati, ali ostat ćeš suha qurca.
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 16:17   #109 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,617
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Žene lažu da bi im muškarci mogi vjerovati!
Ili... da mi mogle raditi budale od vas....
To je istina!!!

Zašto muškarci varaju??
Jer mogu... Misle da su žene glupe pa da neće skužiti. A pošto skuže, prevarili su sami sebe.
Arylin je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 16:19   #110 (permalink)
The Najarogantnija

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Žene lažu da bi im muškarci mogi vjerovati!
Ili... da mi mogle raditi budale od vas....
To je istina!!!

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Zašto muškarci varaju??
Jer mogu... Misle da su žene glupe pa da neće skužiti. A pošto skuže, prevarili su sami sebe.
Istina, mogu, mogu...

Ali ne za dugo.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113