| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Zašto žene lažu? Mislim, puno toga nije mi jasno o ženama... ali ovo je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 16
![]() | Re: Zašto žene lažu? Citat:
![]()
__________________ volim alternativu i sve oko sebe | |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zašto žene lažu? Ljudi u vezi lažu da ne bi povrijedili osobu (makar time pokazuju nepoštovanje) ali sa svakom laži se upliću u klupko krivnje i grizodušja tako da time nanose bol i sebi i partneru. Zato je bolje biti iskren otpočetka, staviti karte na stol i igrati čisto. |
| | |
| | #106 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Ova je tema u rangu one moje teme "žene i "fenomen"" iliti ga "žene i dalmatinci" ![]() Ma i da ja imam dečka dalmatinca lagala bi mu gdje bi stigla. Čisto zato da održimo balans u vezi. ![]() Potpisujem.
__________________ 0-2 |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Citat:
on kad laže ti to neznaš i dalje mu viruješ a ti kad lažeš on to itekako zna ![]() | |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Citat:
![]() A mogu samo reći da postoje žene koje amaterski lažu i one koje to profesionalno rade, kao što postoje galebovi amateri i profesionalci. Međutim evo ja priznajem, mi smo gluplje po tom pogledu i trebale bi svaki put kad nam nešto slažu sa radikalnijim mjerama krenuti. Pa izvoli lagati, ali ostat ćeš suha qurca. ![]()
__________________ 0-2 | |
| | |
| | #110 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Citat:
![]() Citat:
Ali ne za dugo. ![]()
__________________ 0-2 | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:44.

tako je