| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Istina, mogu, mogu... Ali ne za dugo. Rekao sam već sve što je slatko u laž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 16
![]() | Re: Zašto žene lažu? Rekao sam već sve što je slatko u laži traje kratko. Muškarac lakše laže jer kad napravi prevaru a nezaljubi se slagat će lako i teže je primjetiti njegovu laž. A žena se zaljubi odmah pa nemože lagati uvjerljivo i njezina se laž brzo otkrije jer osječaji ženski nedozvoljavaju predugu laž
__________________ volim alternativu i sve oko sebe |
| | |
| | #112 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zašto žene lažu? vječita rasprava između muškaraca i žena a obadvoje smo u kurčini. samo oni povriđeni seru kontra spolova. vi ste ovim opravdali laži u vezi ja samatram da je to totaln debilizam. nema laganja u vezi
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? to je tvoja percepcija dalmatinca ne moja!! a di sam ja to prizna,kako ja to nevidim ![]() Citat:
![]() btw.o čijem ti qurcu pričaš ![]() | |
| | |
| | #116 (permalink) | |||
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,442
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Carllito- gluhi telefon. Citat:
Citat:
Citat:
Jasnije?! Onoga tko laže. ![]()
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. | |||
| | |
| | #118 (permalink) | ||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Citat:
![]() Slažem se. Citat:
2. A kako on može znati kako i u kojoj mjeri ja njemu lažem?
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher Zadnji Uredio dorina : 02-02-08 u 17:02. | ||
| | |
| | #119 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 155
![]() | Re: Zašto žene lažu? Citat:
lik je sad u kurcu, jer ga je njegova draga s.jebala gadno oko neke jako bitne stvari i nezna šta mu je radit. prijatelju dragi,ja nisam došao ovjdje glumit nekakvog pametnjakovića,ali nažalost imaš samo dva izbora: 1. možeš se pomirit sa činjenicom da imaš partnera koji nezna biti iskren niti prema tebi niti prema drugima, prihvatit ju kao takvu i nastavit žvjet kao da se ništa nije desilo, i svaki put kad ona napravit nešto takovo pomirit se sa tim ili... 2. pomirit se sa činjenicom da je ona takva kakva je, i da ju ti nemožeš promjenit i na lijep miran i kulturan način se razići s njom. | |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,485
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Citat:
![]() laganje u vezi nije zdravo s bilo koje strane dolazilo jer se nagonski nadvije sumnja i ljubavi tada više nema između to dvoje ljudi!! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:07.