| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; Sve to je, ali mi nisi odgovorio na pitanja Nebitno...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Sve to je, ali mi nisi odgovorio na pitanja ![]() Nebitno...
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #122 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? ovu temu treba pretvoriti u nešto kao ona 'zašto je pile prešlo cestu?' ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #124 (permalink) | |||||
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Nikad nisam tvrdio da sam nedodirljiv. To je isključivo tvoja interpretacija. Citat:
Budala? Upravo tako. Ali ne zato što sam je trpio, nego zato što sam joj vjerovao. Citat:
Citat:
Bez nje ne mogu. S njom neću. Najbolje da se ubijem. Samo kako? Ne pada mi na pamet nikakva originiralna suicidalna tehnika. Citat:
Naravno, tu sam pogriješio. Sve žene lažu. Nema žene koja ne laže. Citat:
Isto tako, naravno da ćeš uvijek lagat ako je to za tvoje dobro. Ali nisi ti osobno kriva. Ti si žena. Pa lažeš. Jer si žena.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |||||
| | |
| | #126 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Nije to ogorčenost. To je spoznaja da sve žene lažu. Napokon, nakon 30 godina, shvatio sam jednu od vječnih životnih istina. Sve žene lažu.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #128 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Dam daj se smiri....prestani spominjat samoubojstvo. Sad ti se čini da bez nje ne možeš....ali može se bez svakoga......I ne brij više.......i dosta........i ne lažu baš sve žene.......i ako te toliko povrijedila, ostavi ju i nastavi bez nje.....plakat ćeš dan, dva, 9, 90, 190, ali to je to.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #130 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Žene lažu. Sve. Ja bez nje ne mogu. Ništa nema smisla. Bez nje ja nisam pola čovjeka, nisam niti četvrtina čovjeka. Bez nje ja sam - ništa. Šteta što je lažljivica. Znam da nije ona kriva što je žena. A žene lažu. Sve žene. Što mi drugo preostaje nego da se ubijem? Mislim... neću se ubit. Ali, kad čovjek razmisli onako objektivno, najpametnije rješenje je samoubojstvo. Ja bez nje ne vrijedim ništa. Baš ništa. E sad... pošto sam ja ionako malo priglup, neću učinit ono što je najpametnije (samoubit se). Iako bi to bilo najpametnije.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:47.