| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; Citat: Zašto žene lažu? zato jer su krave Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 nisu sve žene iste pa ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Nije samo jedna. Sve. Sve su iste. S-V-E. Sve. Ako je iti jednoj stalo? Pa otkad je to ženama stalo do bilo koga? Svašta.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zašto žene lažu? tako i jedna govori da joj je stalo do mene,a nezna se ni javit na msn ili poruku na mob poslat ma krava ![]() damfisk jednim dijelom si i upravu ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Majka je majka. Ona je aseksualno biće koje ne percipiramo obzirom na spol nego obzirom na činjenicu da nas je rodila. Te replike "i majka je žena" su već ofucane. Smislite nešto novo.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #17 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Zašto žene lažu? isse..... pa da,ak je prava cura neće lagat.... NISU SVE ŽENE ISTE.. ond i mi možemo reć da su muški lažljiva sjebana neopisiva govna!!! ne treba sudit o svim ženama radi par pojedinaca!!! e ova ti je dobra "jer te majka voli" !! haha |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Vrlo je relativan odgovor za tvoje pitanje s obzirom na cjelokupnu situaciju....curu s kojom sam bio u ozbiljnoj vezi uhvatio ssm u tri, četiri navrata u laži, popizdio i bilo mi je stvar pitanaj ukazanog povjerenja i rekao joj...još jednom i gotovi smo.....znaš zašto mi je slagala, iako nisu bile tako bitne stvari od životne važnosti...jer se bojala moje reakcije s obzirom nemam mjeru...i fakat je tako, priznao ja to sebi ili ne, što naravno nju ne opravdava. Tvoja dilema oko laganja, na konkretnom primjeru bi se bolje mogla proanalizirati.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:05.

ili poruku na mob poslat ma krava 
!! haha