| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Onda si i ti pogriješio temu. l Možda i jesam pogriješio temu al ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #232 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Citat:
2. ovo što kažeš je istina. ja jesam počinio tešku grešku - vjerovao sam ženi ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #234 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? hmmm...dobro je vjerovat ljudima, ali sa malom zadrškom, jer svi smo mi krvavi pod kožom i nekad je iskušenje jače od nas. A ujedno svi volimo živjeti u zemlji snova, gledati svijet kroz ružičaste naočale i graditi kule od pijeska. Problem nastane kad netko namjerno ili slučajno kulu sruši... ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #236 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Zašto žene lažu? Citat:
oooo....bravo care!!!
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #238 (permalink) | |||
| Akademik Foruma | Re: Zašto žene lažu? Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ | |||
| | |
| | #239 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Zašto žene lažu? čitam par dana, možda i tjedana, ne znam, pijan sam sad vaš forum i još uvijek ne mogu vjerovati da ste svi tako NORMALNI! ![]() Izgleda, što zbog generacijske bliskosti, što zbog sličnih iskustava, u potpunosti razumijem pokretača ovog topika. I ono kad si napisao odprilike: "prije nje sam možda i bio nešto, uz nju sam sve a bez nje sam ništa" potupno sam se prepoznao. ![]() Pusti druže nesuvisle komentare ove 21.g. popišulje koja još nema poima o životu a kamoli kako funkcionira naše naivno i iskreno muško srce i duša Mi smo vječni Petr Panovi i protiv toga ne možemo. ![]() samo ti za sada mogu reći da te potpuno razumijem i kada bi bez ove svoje žene (ustvari životne družice ali ništa formalno) ostao ja bi mogao da svisnem i krepam. ![]() eto s ovim postom skidam svoj jumf na ovom forumu iako još uvijek nisam siguran da je to dobro, jer sam se opekao na par foruma, al ovaj forum mi je za sad 5+! ne zna o čemu se konkretno kod tebe radi al i za mene je laž u prevažnim stvarima veze neshvatljiva i smrtni grijeh za vezu. Kad bi joj ja i drugi put uspio utuviti u glavu da shvati što je napravila i kad bi ona pokazala znakove pokajanja ja bi joj oprostio. To bi sve prošlo uz gomilu suza, grubih riječi ... al to su raskršća veze ![]() valjda sam nešto suvislo napisao , i ako sam išta napisao, i ako samo skinuo jumf na forumu, to je onda zato što doista razumijem pokretača foruma. al jutro je pametnije od (pijane) večeri pa vam se javim sutra popodne. ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:26.

oooo....bravo care!!!

vaš forum i još uvijek ne mogu vjerovati da ste svi tako NORMALNI! 

je pametnije od (pijane) večeri pa vam se javim sutra popodne.