| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; ne piše li gore negdje da je ovo muški kutak, a još mi odzvanja u tintari tako da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #243 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Zašto žene lažu? Citat:
link 1 link 2 Dobrodošao ![]()
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link | |
| | |
| | #244 (permalink) | ||
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? OK. Napokon da se u nečemu složimo... Iako... žena si, a žene lažu... ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() ja ne mislim.. ja sam zena.. ja lazem ![]() ![]() ![]() [/quote]Ne, ne, ne i ne. Nije istina da žene ne misle. Žene misle. Itekako misle. Ženski je mozak najsavršeniji misaoni instrument u galaksiji. Problem jedino leži u činjenici što se taj i takav instrument koristi u zle svrhe. I naravno, što taj i takav instument - laže. ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | ||
| | |
| | #245 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Zašto žene lažu? Citat:
ajme, s 30 godina i XY zena iza sebe.. jos nisi shvatio... ja ne mislim.. ja sam zena.. ja lazem.. dakle ovo boldano je bila laz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #246 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Citat:
A opet, s druge strane.. ako kažeš da je to boldano laž, a žena si, znači da lažeš, ispada da onda lažeš kad kažeš da lažeš... Uffff... zajebana neka mozgolomka
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #247 (permalink) |
| Banned | Re: Zašto žene lažu? netreba neku zenu probati da bih uocio da li laze ili ne to je predrasuda da sve lazu ne mislim tako , ali da lazu izuzetno onda kada su ugrozene kada su nesigurne, kada trce ka cilju ne biraju sredstva a laz je uvek dobrodosla onda da a posto se uvek nadju u podredjenom polozaju onda cesto i lazu |
| | |
| | #249 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Koliko neko laže i da li laže nije stvar spola, već karaktera! Ja ne lažem! ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:01.

--->