| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 sebastijane,ne pravi se pametan....u muški kutak,dolaze i žene,isto kao i vi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene lažu? Citat:
![]() ![]() zene lazu iz razloga sto su zene i da valjaju i bog bi ljubio... to i mene muci u zadnje vrijeme... imam osjecaj da me moja ' prijateljica ' dosta cesto laze al ne mogu to dokazat... al opet sam uvjeren da laze
__________________ ** broos before whores... ** | |
| | |
| | #252 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto žene lažu? taj isti simptom sam imal s jednom curkom....malo nadmena curka inace....ta kad je zinula nisi znal jel ona ozbiljno il izmislja....tak da velki minus....al zakej lazu....pa to je bar lako za shvatit kao i njih u kompletu....nikak....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #253 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? I spola!!! NE LAŽI!!!!
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #256 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
![]() | Re: Zašto žene lažu? ajoj, još jedan damfisk ![]() aj se vas dvojica fino nađite,napijte i ispričajte jedan drugome svoja saznanja o najvećim životnim istinama,tj. o ženama i njihovoj sklonosti laganju, mislim da će vam bit lakše ![]() |
| | |
| | #257 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-02-08 Godina: 26
Poruka: 9
![]() | Re: Zašto žene lažu? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:28.

vaš forum i još uvijek ne mogu vjerovati da ste svi tako NORMALNI! 

je pametnije od (pijane) večeri pa vam se javim sutra popodne.