Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; Evo jedna za povrijeđenog damfiska iz Grease - a....

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-02-08, 21:00   #261 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,670
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Zašto žene lažu?

Evo jedna za povrijeđenog damfiska iz Grease - a.

Zadnji Uredio dorina : 15-02-08 u 21:03.
dorina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 21:38   #262 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 30
Poruka: 155
D I A B L O se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: hipnolife Pogledaj Poruke
Mislim da ti je vrijeme za Hipnozu
nema tu pomoći od hipnoze,njegova impresija je toliko jaka da bi mu hipnoza jedino mogla izazvat potpunu amneziju kad bi netko pokušao uklonit tu impresiju
D I A B L O je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 13:39   #263 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Evo....naša sam temu.....

Ovako....lažu svi, i muško i žensko....žene su majstori "prešućivanja" istine....

To te zabrlati ko kakvu budalu, a ti jadan tupast i nenavikao na spletke i šemice dotičnih (napominjem da se ovo ne odnosi na sve žene, pričam o sebi i svojim iskustvima) prepustiš sebe jednoj od tih, jer joj vjeruješ, srcem dušom, mudima....i na kraju te izradi, a ti (ja) budala ostanem na koju godinu emotivno oštećen, samo zato jer sam bio "zaljubljen"....

Ljubav je sranje.....to prestane postojat kad nagaziš na jednu od tih nagaznih mina (čitaj žena koje te ne cijene dovoljno i zajebu na duži vremenski period)

Ali kad se sve to desi i kad (sad više ne znam oću li govorit u prvom ili drugom licu, svejedno mi je više...) se konačno oporaviš od tog emocionalnog smeća koje ti je dotična priuštila, ne.....tu muka ne prestaje....jer ona/one/ono ipak osjeća nešto nedefinirano prema tebi, pa želi na bilo koji način stupit u kontakt s tobom da te još dodatno izmrcvari i satare....

Prema tome slažem se sa Damfiskom.....žena je vrag...

Ali ipak lažu svi....
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 13:44   #264 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,731
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

vrag vrag
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 13:47   #265 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,450
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

ŽENE NIKAD NE LAŽU!!!
Prema tome, zamolit cu da se ova tema ukine, jer naprosto nema smisla!!!
Dakle, Damfisk- hoces li ti srediti da se tema ukine?
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 13:48   #266 (permalink)
Akademik Foruma

kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat

Nema ukidanja.....
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 13:50   #267 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,731
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Kresola, napad je najbolja odbrana!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 13:51   #268 (permalink)
prof. Foruma

Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Kresola, ne budi tako ogorcen, ta sigurno nije tako htjela...
Smajl, tko zna sta te jos dobro ceka, upravo sa zenama...

p.s. ovo za ukidanje je shala apsolutna, i bas sam je uputila poznatom stovaocu zena i neizmjernom zenoljupcu- Damfisku, ole Damfisk!!!

uh, sad kad se raspistolji...

Zadnji Uredio Agness : 07-03-08 u 13:55.
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 13:56   #269 (permalink)
Akademik Foruma

Nisam odustao od žena, naravno.....

Al ubuduće se sve secira, nema više zajebancije....prvo ti pa ću tek onda ja....takav, nazovimo to siguran pristup svemu....
Ne uništavaju se više živci zbog nikoga....

Edit: e, da....moje je mišljenje da su žene emocionalno površne, u što sam se uvjerio bezbroj puta do sada....
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 13:59   #270 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Nisam odustao od žena, naravno.....

Al ubuduće se sve secira, nema više zajebancije....prvo ti pa ću tek onda ja....takav, nazovimo to siguran pristup svemu....
Ne uništavaju se više živci zbog nikoga....
Bravo, vec me bio strah da si nepopravljivo otisao u pedeje
Samo tako naprijed, to je svakako najbolji recept u svim varijantama...
A laganje je stvar odgoja, pa tko voli nek izvoli...
Sretno mu bilo...
I muskici i zenskici
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114