| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; Evo jedna za povrijeđenog damfiska iz Grease - a.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #261 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Evo jedna za povrijeđenog damfiska iz Grease - a.
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher Zadnji Uredio dorina : 15-02-08 u 21:03. |
| | |
| | #263 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zašto žene lažu? Evo....naša sam temu..... Ovako....lažu svi, i muško i žensko....žene su majstori "prešućivanja" istine.... To te zabrlati ko kakvu budalu, a ti jadan tupast i nenavikao na spletke i šemice dotičnih (napominjem da se ovo ne odnosi na sve žene, pričam o sebi i svojim iskustvima) prepustiš sebe jednoj od tih, jer joj vjeruješ, srcem dušom, mudima....i na kraju te izradi, a ti (ja) budala ostanem na koju godinu emotivno oštećen, samo zato jer sam bio "zaljubljen".... Ljubav je sranje.....to prestane postojat kad nagaziš na jednu od tih nagaznih mina (čitaj žena koje te ne cijene dovoljno i zajebu na duži vremenski period) Ali kad se sve to desi i kad (sad više ne znam oću li govorit u prvom ili drugom licu, svejedno mi je više...) se konačno oporaviš od tog emocionalnog smeća koje ti je dotična priuštila, ne.....tu muka ne prestaje....jer ona/one/ono ipak osjeća nešto nedefinirano prema tebi, pa želi na bilo koji način stupit u kontakt s tobom da te još dodatno izmrcvari i satare.... Prema tome slažem se sa Damfiskom.....žena je vrag... Ali ipak lažu svi....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #268 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,450
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? ![]() Kresola, ne budi tako ogorcen, ta sigurno nije tako htjela... Smajl, tko zna sta te jos dobro ceka, upravo sa zenama... ![]() p.s. ovo za ukidanje je shala apsolutna, i bas sam je uputila poznatom stovaocu zena i neizmjernom zenoljupcu- Damfisku, ole Damfisk!!! ![]() uh, sad kad se raspistolji... Zadnji Uredio Agness : 07-03-08 u 13:55. |
| | |
| | #269 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zašto žene lažu? Nisam odustao od žena, naravno..... ![]() Al ubuduće se sve secira, nema više zajebancije....prvo ti pa ću tek onda ja....takav, nazovimo to siguran pristup svemu.... Ne uništavaju se više živci zbog nikoga.... Edit: e, da....moje je mišljenje da su žene emocionalno površne, u što sam se uvjerio bezbroj puta do sada....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #270 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,450
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Citat:
![]() Samo tako naprijed, to je svakako najbolji recept u svim varijantama... A laganje je stvar odgoja, pa tko voli nek izvoli... Sretno mu bilo... I muskici i zenskici ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:01.