| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; Nažalost, ništa od toga. Žene lažu, za majčinsku mažnju sam već stari magarac, a muški ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Nažalost, ništa od toga. Žene lažu, za majčinsku mažnju sam već stari magarac, a muški mi nisu interesantni. Sjeban sam. A ZA SVE JE KRIVA ONA LAŽLJIVA KRAVETINA!!!!
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #24 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? ja bum se podrapal ko 24 sata pa da...lazhe me lazhe... a chuj jbg nikome ne vjerovati osim ssebe.. al onda si opet sjeban ne?
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? To i je ono bitno u ciloj ovoj prici. ![]() Svi lazu ponekad....... tko rece da nikad nije nista slagao-LAŽE! Laganje nema veze sa spolom.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:46.