| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; Lažljiva gamad.... Šta te briga damfisk, pošalji ih sve šta su ti slagale u PM (prajvat meseđ, naravno ) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zašto žene lažu? Lažljiva gamad.... ![]() Šta te briga damfisk, pošalji ih sve šta su ti slagale u PM (prajvat meseđ, naravno )Ili meni, mene boli briga za sve pa mi to više ni ne smeta... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #36 (permalink) | |||
| dr.sc. Foruma | Re: Zašto žene lažu? Citat:
iskreno.. i muskarci su.. sve sto je bitno - presutit ce, sve sto mogu prikrit - prikrit ce, sve o cemu mogu slagat - slagat ce. jos nisam upoznala nekog muskarca koji je napravio nesto sto meni nije bilo u redu i rekao mi da je to napravio! NE! oni ce cak i kad znaju da ja znam da su nesto napravili TUPIT PO SVOME I LAGAT I DALJE! Citat:
Citat:
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |||
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Zašto žene lažu? Citat:
![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Žene lažu muškarcima iz dva razloga: ili da izbjegnu svađu ili natjeraju muškarca da prizna da je u krivu, odnosno izazovu svađu. Žene ponekad znaju slagati muškarcu da je najbolji u krevetu kako bi se on osjecao odlično, a onda on pizda muška ode se hvaliti kod drugih kokoški I onda kažu da su žene vragovi. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:03.

)