| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; ja općenito mislim da smo mi muškarci mnogo više iskreniji nego žene(to je samo moje mišljenje)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zašto žene lažu? uvijek ce jedan spol vise pljuvati po drugome nego po svom. sto nema nikakve veze s realnoscu.
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Citat:
Hvala Nebesima što imamo vas i ja stvarno ne znam što bi bez te brutalne VAŠE brutalne iskrenosti tipa: "Maco a zakaj ti nemaš tak malu i čvrstu guzu ko ova mala ispred?" Ubite me.
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! | |
| | |
| | #48 (permalink) | ||||
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Očito, previše. Trebao sam pobjeć kad je prvi put lagala. Samo, ja budala povjerovao kad je rekla da neće više. Naravno, lagala je kada je to rekla. Citat:
Mislio sam da više neću trebat pokušavat s drugima. Očito sam se zajebao. Ma kuda ću bez nje? U tri pizde materine? Bez nje ne mogu... s njom ne mogu zajeb totalni. Citat:
Naravno da svi lažu ponekad. Ali samo žene uvijek lažu onima s kojima su u vezi o bitnim stvarima u toj vezi. Ima. Idem. Jebi ga... Ili to ili da se ubijem. Sve ostalo nema smisla. Ubijat se, mislim, neću - jer ako se ubijem, neću moć pit. Citat:
Citat:
Njezina laž nije imala apsolutno nikakve veze sa kvocanjem. Zašto je lagala? Ne znam. Nije lagala da bi izbjegla nepoželjen posljedica. Kukavica nije. Hrabriju osobu od nje nikad nisam upoznao. Lagala je zato što je žena. A žene lažu. UVIJEK: Jesam.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | ||||
| | |
| | #49 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zašto žene lažu? samo se ti tjesi.. ugl.. kakve koristi sad imas sto pljujes po njoj? samo pljujes po sebi... niej istina da bez nje nemozes, jer ona nije nit zrak nit hrana nit voda... i daj se skuliraj covjece jer NITKO ama BAS NITKO nije vrijedan da se zbog njega gubi razum i zivcani ovako..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.

nego jednostavno to je stvarnost iako se ti nemožeš pomiriti s time ...