Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; ja općenito mislim da smo mi muškarci mnogo više iskreniji nego žene(to je samo moje mišljenje)...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-02-08, 18:45   #41 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,315
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic
Re: Zašto žene lažu?

ja općenito mislim da smo mi muškarci mnogo više iskreniji nego žene(to je samo moje mišljenje)
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:47   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,459
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: spasoje Pogledaj Poruke
ja općenito mislim da smo mi muškarci mnogo više iskreniji nego žene(to je samo moje mišljenje)
uvijek ce jedan spol vise pljuvati po drugome nego po svom. sto nema nikakve veze s realnoscu.
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:48   #43 (permalink)
***M@nga***

Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
uvijek ce jedan spol vise pljuvati po drugome nego po svom. sto nema nikakve veze s realnoscu.
nije istina,ne pljujem ja po nikome nego jednostavno to je stvarnost iako se ti nemožeš pomiriti s time ...
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:52   #44 (permalink)
Akademik Foruma

shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
nije istina,ne pljujem ja po nikome nego jednostavno to je stvarnost iako se ti nemožeš pomiriti s time ...
kao sto rekoh..
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:53   #45 (permalink)
***M@nga***

Citat:
kao sto rekoh..
ajd dobro
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:56   #46 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,477
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
A u P M, blago nama ŽENSKIMA sa vama finim i iskrenim i dobrim MUŠKARCIMA

Hvala Nebesima što imamo vas i ja stvarno ne znam što bi bez te brutalne VAŠE brutalne iskrenosti tipa:

"Maco a zakaj ti nemaš tak malu i čvrstu guzu ko ova mala ispred?"

Ubite me.
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:58   #47 (permalink)
***M@nga***

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
A u P M, blago nama ŽENSKIMA sa vama finim i iskrenim i dobrim MUŠKARCIMA
ma kažem jbt da kad bi se gledao postotak da mi bili najvjerojatnije u prednosti,al dobro ajd sve je to relativno
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 18:58   #48 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Lepo-do-bola Pogledaj Poruke
a tako, znaci to je ta neka kriva. koliko ste dugo bili zajedno?
Očito, previše.

Trebao sam pobjeć kad je prvi put lagala.

Samo, ja budala povjerovao kad je rekla da neće više.

Naravno, lagala je kada je to rekla.

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
svašta očekivat od tebe, ali ovo nikada....ova je fakat nešto sjebala do jaja......
Da. Do jaja.

Citat:
a da probas ici dalje, sa drugim zenama?
Mislio sam da više neću trebat pokušavat s drugima. Očito sam se zajebao.

Citat:
Pravi autor: Prc Pogledaj Poruke
Tak je Damfisk, idemo dalje !
Ma kuda ću bez nje? U tri pizde materine? Bez nje ne mogu... s njom ne mogu

zajeb totalni.

Citat:
ma, bude a proslo kad upozna onu pravu..mozda malo dulje, ali sve je to za ljude
Prava ne postoji. Postoji samo ona malo manje kriva.

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Svi lazu ponekad....... tko rece da nikad nije nista slagao-LAŽE!
Naravno da svi lažu ponekad.

Ali samo žene uvijek lažu onima s kojima su u vezi o bitnim stvarima u toj vezi.

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Laganje nema veze sa spolom.
Ima.

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
damf, ajd ti fino na šank! čaša bevande nikada nije lagala!
Idem. Jebi ga... Ili to ili da se ubijem. Sve ostalo nema smisla.

Ubijat se, mislim, neću - jer ako se ubijem, neću moć pit.

Citat:

iskreno.. i muskarci su.. sve sto je bitno - presutit ce, sve sto mogu prikrit - prikrit ce, sve o cemu mogu slagat - slagat ce. jos nisam upoznala nekog muskarca koji je napravio nesto sto meni nije bilo u redu i rekao mi da je to napravio! NE! oni ce cak i kad znaju da ja znam da su nesto napravili TUPIT PO SVOME I LAGAT I DALJE!
Nije istina. Samo žene uvijek lažu o bitnim stvarima u vezi ljudima s kojima su u vezi.

Citat:
mozda zato jer si prema njoj mrtvo puhalo koje samo kvoca kvoca i kvoca.. i u nadi da ce izbjeci tvoja sranja ona probjegava najlaksem ali naravno ne najboljem izlazu - lazi.
NIkad se prema njoj nisam ponašao mao prema mrtvom puhalu. Ne kvocam nikome, a pogotovo ne njoj.

Njezina laž nije imala apsolutno nikakve veze sa kvocanjem.

Zašto je lagala? Ne znam. Nije lagala da bi izbjegla nepoželjen posljedica. Kukavica nije. Hrabriju osobu od nje nikad nisam upoznao.

Lagala je zato što je žena. A žene lažu. UVIJEK:

Citat:
bome jesi
Jesam.
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:05   #49 (permalink)
Akademik Foruma

samo se ti tjesi.. ugl.. kakve koristi sad imas sto pljujes po njoj? samo pljujes po sebi...

niej istina da bez nje nemozes, jer ona nije nit zrak nit hrana nit voda... i daj se skuliraj covjece jer NITKO ama BAS NITKO nije vrijedan da se zbog njega gubi razum i zivcani ovako..
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:05   #50 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ne tješim se. Govorim istinu.

Ja nisam žena. Ja ne lažem.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114