Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ja nisam žena. Ja ne lažem....

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-02-08, 19:06   #51 (permalink)
Dr. Gregory House

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,518
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic
Re: Zašto žene lažu?

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ja nisam žena. Ja ne lažem.

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:08   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,028
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Ne tješim se. Govorim istinu.

Ja nisam žena. Ja ne lažem.
AHA! osim na poslu, osim u raznim zivotnim situacijama.. ETO TI MUSKARCA KOJI NE LAZE a sam se sad posrao po sebi
Star 01-02-08, 19:11   #53 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Nisam se ja posrao sam po sebi. Mogu shvatit da pražnjenje vlastitog debelog crijeva po samom sebi možda tebi pričinjava stanovito zadovoljstvo, ali molio bih te da takve sklonosti ne projiciraš na mene. Hvala.

Nadalje, čupanje riječi iz konteksta i tendenciozno tumačenje istih je još jedna šarmantna ženska osobina. Također bih te molio da se od iste suzdržiš kada općiš sa mnom. Još jednom hvala.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:13   #54 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,347
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

Citat:
Nadalje, čupanje riječi iz konteksta i tendenciozno tumačenje istih je još jedna moja šarmantna osobina.

ajde barem je priznao

Zadnji Uredio mišo_legenda : 01-02-08 u 19:15.
mišo_legenda je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:13   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,028
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Nisam se ja posrao sam po sebi. Mogu shvatit da pražnjenje vlastitog debelog crijeva po samom sebi možda tebi pričinjava stanovito zadovoljstvo, ali molio bih te da takve sklonosti ne projiciraš na mene. Hvala.

Nadalje, čupanje riječi iz konteksta i tendenciozno tumačenje istih je još jedna šarmantna ženska osobina. Također bih te molio da se od iste suzdržiš kada općiš sa mnom. Još jednom hvala.
cuj.. samo te kopiram jer ako neko zna cupat nesto iz konteksta i preokretat stvari u svoju korist onda si to definitivno ti ali znam da se kopija nikako ne moze usporedjivat s originalom

i nije mi cilj svadjati se s tobom, nego mi je neopisivo smijesna tvoja reakcija na probleme koje iams u vezi kao i cijeli ovaj thread.
Star 01-02-08, 19:14   #56 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,551
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Smijem ja samo nesto pitati? Jesi li joj ti rekao ikad ista o tome? Kako si nezadovoljan njome, kako mislis da je glupa kravetina i ostale stvari?
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:15   #57 (permalink)
Dr. Gregory House

Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi

pa nemojte ga još podjebavat,pustite čovjeka da se smiri malo

Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:15   #58 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,482
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Žene ne lažu, one:

a) prešućuju istinu
b) prilagođavaju istinu
c) slučajno izvrću istinu
d) rade ono što je u Tvom najboljem interesu
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:16   #59 (permalink)
Dr. Gregory House

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Žene ne lažu, one:

a) prešućuju istinu
b) prilagođavaju istinu
c) slučajno izvrću istinu
d) rade ono što je u Tvom najboljem interesu
istina i to velika nažalost

Odgovori sa citatom
Star 01-02-08, 19:17   #60 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
cuj.. samo te kopiram jer ako neko zna cupat nesto iz konteksta i preokretat stvari u svoju korist onda si to definitivno ti
To sam naučio od žena. I nešto malo na fakultetu.

Doduše, trebao prvo sam naučit da žene lažu. Pošto sam malo priglup, to mi nije uspjelo.

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

i nije mi cilj svadjati se s tobom, nego mi je neopisivo smijesna tvoja reakcija na probleme koje iams u vezi kao i cijeli ovaj thread.
I meni je neopisivo smiješno kako sam mogao bit tako glup i povjerovat ženi, iako je općepoznato da žene lažu. Čak i dresirani majmun-primat to zna.

Pa sad, možemo se smijat zajedno. Ja se smijem svojoj vlastitoj gluposti, a ti se smiješ glupom threadu (a usput se možeš smijat i sebi, jer postaš na glupom threadu)

Kad se prestanemo smijat, ja ću se otić oblokat ko' stoka. A možda se i ubijem dva-tri puta.

Mogu li se uopće ubit više od jednom?

A ti otiđi gdje god želiš... ne interesira me kuda ćeš. Jer, čak i da mi kažeš kuda ideš, ja ti neću vjerovat. Jer žene lažu.

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke

ajde barem je priznao
Mijenjanje tuđeg posta i citiranje tako izmijenjenog je odraz iznimne duhovitosti.

Ako se trudiš ispast smješniji nego što jesi, pokušavaj i dalje. Dug je put pred tobom.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113