| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene lažu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ja nisam žena. Ja ne lažem.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Nisam se ja posrao sam po sebi. Mogu shvatit da pražnjenje vlastitog debelog crijeva po samom sebi možda tebi pričinjava stanovito zadovoljstvo, ali molio bih te da takve sklonosti ne projiciraš na mene. Hvala. Nadalje, čupanje riječi iz konteksta i tendenciozno tumačenje istih je još jedna šarmantna ženska osobina. Također bih te molio da se od iste suzdržiš kada općiš sa mnom. Još jednom hvala.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Citat:
ajde barem je priznao ![]()
__________________ Zadnji Uredio mišo_legenda : 01-02-08 u 19:15. | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Zašto žene lažu? Citat:
ali znam da se kopija nikako ne moze usporedjivat s originalom ![]() i nije mi cilj svadjati se s tobom, nego mi je neopisivo smijesna tvoja reakcija na probleme koje iams u vezi kao i cijeli ovaj thread.
__________________ | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Smijem ja samo nesto pitati? Jesi li joj ti rekao ikad ista o tome? Kako si nezadovoljan njome, kako mislis da je glupa kravetina i ostale stvari?
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Žene ne lažu, one: a) prešućuju istinu b) prilagođavaju istinu c) slučajno izvrću istinu d) rade ono što je u Tvom najboljem interesu
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Dr. Gregory House | Re: Zašto žene lažu? Citat:
![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
| | #60 (permalink) | ||
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene lažu? Citat:
![]() Doduše, trebao prvo sam naučit da žene lažu. Pošto sam malo priglup, to mi nije uspjelo. Citat:
Pa sad, možemo se smijat zajedno. Ja se smijem svojoj vlastitoj gluposti, a ti se smiješ glupom threadu (a usput se možeš smijat i sebi, jer postaš na glupom threadu) Kad se prestanemo smijat, ja ću se otić oblokat ko' stoka. A možda se i ubijem dva-tri puta. Mogu li se uopće ubit više od jednom? A ti otiđi gdje god želiš... ne interesira me kuda ćeš. Jer, čak i da mi kažeš kuda ideš, ja ti neću vjerovat. Jer žene lažu. Mijenjanje tuđeg posta i citiranje tako izmijenjenog je odraz iznimne duhovitosti. Ako se trudiš ispast smješniji nego što jesi, pokušavaj i dalje. Dug je put pred tobom.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:28.