| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene ne hodaju gole? u Društvo forumu; Gledam neku informativnu emisiju. Voditeljica nešto priča, melje, drobi al ja ne pratim što govori. Prvo sam joj zurio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Gledam neku informativnu emisiju. Voditeljica nešto priča, melje, drobi al ja ne pratim što govori. Prvo sam joj zurio u noge al kad se nagnula oči mi ispadoše od buljenja u te sise. ![]() 5 minuta ja sam bio omađijan. I sad si ja mislim, pa što su te žene tako glupe pa ne hodaju gole? ![]() Naravno da ne mislim da hodaju potpuno gole! Štiklice obavezno na nogama! ![]() Sad, ono, ako je baš ljubiteljica haltera ili nek ih nosi al bez gaćica. Grudnjak – nikako! Evo prednosti: 1.Žene bi puno love uštedjele na robi i mogle bi imati više para za estetske korekcije. 2. Lisice, vukovi, medvijedi i druge ugrožene životinje bile bi spašene od istrebljenja zbog potreba opskrbe žena njihovim krznom. 3. mogle bi se odmah istači prave zgodne cure, bez ugrozbe onih „varalica“, koje stavljaju umetke u grudnjak ili se stežu raznim steznicima. 4. žene bi imale više vremena da se posvete stvarima koje ih zanimaju. 5. djelovale bi iskrenije i puno hrabrije nego sada. 6. iskorijenile bi voajerstvo 7. u slučaju hladnoće ili kiše koristiti prozirne PVC kabanice ili mantile. 8. … hm… .
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Zašto žene ne hodaju gole? Onda ti ne bi više bilo zanimljivo kad se tako nagne ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Zašto žene ne hodaju gole? bravo daiđa! ![]() eto razloga: 8. slušali bi ih što pričaju i više ih doživljavali kao osobe a ne bi više maštali i razmišljali o tome što je ispod! ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene ne hodaju gole? Jebote onda bi na kraju sve bilo napoako, reko bi ženi, daj obuci nešto da me napališ pa da se idemo jebat ili sam se ja nešto sjebo ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene ne hodaju gole? Sabastijane da mi je tvojih prblema malo bi se odmorila...
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 340
![]() ![]() | Re: Zašto žene ne hodaju gole? Citat:
![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gole u017eene, hodaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:59.

.
Kosovo Država!