| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zašto žene ne hodaju gole? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Sabastijane da mi je tvojih prblema malo bi se odmorila... potpisujem teice... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-01-08 Godina: 16
Poruka: 53
![]() | ljudi a na one babe i debele ljude ja bi se života odreko kada bi to vidio Citat:
pa kad bi se nama u zimi k**** spustio i vama bi se sise smežurale tako da nam se nema na ćega nadić SORRY NA DUPLOM POSTU __________ koristi EDIT ![]() fbs Zadnji Uredio fat_boy_slim : 18-02-08 u 09:26. | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zašto žene ne hodaju gole? to ti je ko da si pitao: "zašto muškarci ne spuštaju dasku?!".....odgovor je jednostavan-"Zato!!!" ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Veteran | Re: Zašto žene ne hodaju gole? Ja spuštam dasku...jel i ti hodaš gola po ulici? ![]() Inače tema je smješna ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zašto žene ne hodaju gole? samo doma ![]() ko je spomenu ulicu sada?! ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,545
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene ne hodaju gole? Citat:
![]() samo bradavice nabreknu ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto žene ne hodaju gole? Mislim da je ovo jedan od bitnijih razloga zašto žene ne hodaju gole. Ionako velika većina vas "preplašena" je iskrenošću i hrabrošću (pristupa) u žene ma što neki od vas nadobudnih rekli ![]()
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Zašto žene ne hodaju gole? Da hodamo goli, konačno bi se riješili mita "udava u gaćam" a ako je netko time opterećen, uvijek može ići na estetsku kirurgiju. ![]() Također bi nas žene prestale gnjavit kako nam se sviđa njihvoa nova frizura - samo bi pogledala dole i sve bi joj bilo jasno. ![]() Na debele ljude bi se vrlo brzo privikli, pa vidi kak smo lako prešli preko simpa avatara fsb-a. ![]() Istina je da stare babe obično vole hodati po nudističkim plažama, no kad bi im to omogućili da i u svakodnevici rade, barem bi postale svijesnije svojih godina i više se posvetile razmišljanju o smrti i dobrim djelima a ne ukrašavanju i lickanju. @nespretna: daj opiši malo kako to izgleda kad gola hodaš po kući, kako se osjećaš. ![]() @fbs: i ja bi potpisao da imam hrabrosti ko ti. - imaš li koju fotku, ono znaš... glole žene hodaju gradom a ljudi gledaju?
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 155
![]() | Re: Zašto žene ne hodaju gole? gle,kad bi svjiet bio prepun dobrih komada,onda bi to svakako bilo poželjno,ali nažalost svijet je više pun ružnih komada nego zgodnih pa stoga mislim da je bolje da hodaju obučene. zamisli situaciju,furaš se u tramvaju,pičiš na trešnjevku ujutro u 6 sati,a na slijedećoj stanici uletavaju 3 80-godišnjakinje naravno bez odjeće i nose pune košare domaći sireva na prodaju na plac, i tako one staju tik do tebe jer je jutarnji tramvaj naravno pun ko kutija šibica,i ti mirišeš onaj lijepi sir ali uz sir malo pomalo ti u nosnice prodire i miris ribe, i to jaaako stare i jaaako ustajale ribice..... jel bi još uvijek volio da sve žene hodaju okolo gole??? |
| | |
![]() |
| Tagovi: gole u017eene, hodaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:24.

Kosovo Država!
dobar odgovor