| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi žene i obleka u Društvo forumu; kako volite obučene žene...šminka, casual, droljasto, pankerski....što posebno volite od obleke kod žena...npr. kao kiki roza maje.....???????... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kako volite obučene žene...šminka, casual, droljasto, pankerski....što posebno volite od obleke kod žena...npr. kao kiki roza maje.....???????
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 94
![]() | Re: žene i obleka Moze neki casual al ne preveliki casual tipa zdrapana majica ... Ak je cura skockana onda volim da budem i ja skockan pored nje inace mi je nekak neugodno .. Inace volim cure koje nose petu,makar nisku, to mi je tak .... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: žene i obleka Ovisi o situaciji i mjestu gdje smo, sve po potrebi. Volim kad cure npr za po doma nose trenirku, majicu + gaćice ili pidžama, a vani traperice, neka majica i tak, više je volim vidjet u trapericama nego nekom minjaku, jebeno mi je kad dođe lijepo i toplo vrijeme pa kad ima manje odjeće na sebi...uffff!! ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" Zadnji Uredio lucky_strike_08 : 24-05-06 u 10:28. |
| | |
![]() |
| Tagovi: obleka, zene |
« Problem
|
snaga dijamanta »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Priručnik za žene iz 1955. | misc | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 09-11-05 18:05 |
| Zašto su kurve bolje od žene! | Demon-Hunter | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 27-02-05 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:43.