| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi žene nogometaša u Društvo forumu; Lampard i njegova žena Elen Figo i žena Helen Casillas i žena Eva Totti i žena Ilari Guti i žena ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | žene nogometaša Lampard i njegova žena Elen ![]() Figo i žena Helen ![]() Casillas i žena Eva ![]() Totti i žena Ilari ![]() Guti i žena ![]() Rooney i žena Coleen ![]() Torres i Olalla ![]() ![]() Kaka i žena Caroline ![]() ![]() Gerrard i žena Alex ![]() Drogba i njegova žena ![]() Ballack i njegova žena ![]() Cannavaro i njegova žena ![]() Crouch i žena Abigail ![]() Deco i njegova žena ![]() Klose i njegova žena ![]() Owen i žena Louise ![]() Robinho i njegova žena ![]() Luca Toni i njegova cura ![]() Buffon i Alena ![]() Van der Vaart i žena Sylvie ![]() Maldini i njegova žena ![]() Zidane i njegova žena ![]() Messijeva cura ![]() Ronaldinhova cura Lindsay Rijkaard (prva s desna) ![]() Oddo i žena Claudia ![]() Gilardino i žena Alisa ![]() Joe Cole i žena Carly ![]() Ashley Cole i žena Tweedy ![]() Cicinho i žena ![]() Lukas Podolski i cura ![]() Frings i žena Petra ![]() Gattuso i žena ![]() Pirlo i žena ![]() Ramos i bivša žena ![]() Eduardo i žena Andrea ![]() Abidal i žena ![]() Nuno Gomes i bivša žena ![]()
__________________ (¯`v´¯) `*.¸ .*´ ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 01-10-05 Godina: 27
Poruka: 10,767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: žene nogometaša Meni baš ide na živce tolika medijska strka oko njih.
__________________ Nekada gradiš zidove oko sebe, ne da zadržiš ljude vani, nego da vidiš kome je dovoljno stalo da ih sruši. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Nježni predator | Re: žene nogometaša Da li netko može naći žene turskih nogometaša? Sakrivaju ih ko zmija noge ili možda uopće ni nisu oženjeni? Da li se u Turskoj prodaju žene kao u ostalim muslimanskim državama?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: žene nogometaša Evo za maslow-a, pošto ne može naći žene od turskih nogometaša... Nihat i njegova žena ![]() Hakan Sukur i njegova žena ![]() Karadeniz i njegova žena ![]() Emre i njegova žena ![]() Aurelio i njegova žena ![]() ![]()
__________________ (¯`v´¯) `*.¸ .*´ ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.

Ma nije da sam pomno gledala večerašnju utakmicu. 
- druge niš posebno...