| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ženske frizure-muško gledište u Društvo forumu; meni je svaka frizura lijepa ako lijepo stoji i ako ju cura zna nositi. draze su mi tamnokose,i duge ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ženske frizure-muško gledište meni je svaka frizura lijepa ako lijepo stoji i ako ju cura zna nositi. draze su mi tamnokose,i duge kose. ovo su neki primjeri sto se meni svida
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ženske frizure-muško gledište meni se svida kad imaju siske....kad joj onak prek lica padaju preko ociju....ma mljac....obozavam.... ![]()
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ženske frizure-muško gledište sam ih ti stavi....imas moju preporuku....daju vam neku dozu seksepila i tajnovitosti.....ma....sam da su siske... btw....zakaj maris kaj drugi vele....tak i tak nas je 80% pijanih 90% vremena pa ni sami neznamo kaj nam se svida....stavljaj zeno kaj god oces.....zaboli te za druge..... p.s. ovo je napisano u vremenu dok je moj mozak bio nepreplavljen alkoholom tak da garantiram za ono kaj sam pisal..... ![]()
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ženske frizure-muško gledište haha.....ma ne marim,nego ni ja sama nisam sigurna...jel bi ili ne bi...pa eto pitam da čujem šta drugi misle.... znači ti si definitivno za šiške......ok..... ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ženske frizure-muško gledište ma da sam definitivno za....da sam sposoban i da znam....sad bi ti istog trena doletio ugradit iste..... sala mala....
| | |
![]() |
| Tagovi: frizure |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:09.

29 49.....