| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ženske frizure-muško gledište u Društvo forumu; ma to no....ti velim da sam nesposoban kad se o takvim stvarima radi...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ženske frizure-muško gledište ma to no....ti velim da sam nesposoban kad se o takvim stvarima radi... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ženske frizure-muško gledište sviđaju mi se tipovi duge kose, dakle samo da ide preko ramena ![]() Sad, šiške znaju biti pogrešan izbor za neke cure, ali ako se pogodi onda sa njima mogu neodoljivo i umiljato izgledati Također moram priznati da mi se sviđaju pramenovi onako odvojeni, taj detalj gotovo najviše primjećujem...ako ćemo o bojama, najviše padam na tamnokose (znači crnke, brinete...) |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ženske frizure-muško gledište ma kaj ti je....kakva plava....trebas zastitu od toga kad sunce pici....zaspiglira te s tim..... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ženske frizure-muško gledište khm, to već ovisi o osobi koja ju nosi... inače ne padam na plavuše, ali iznimke postoje! ![]() nisam previše izbirljiv, ali imam neki svoj tip cura... i ako je osoba općenito privlačna izgledom i karakterom onda nije ni toliko važno kakvu kosu i frizuru ima ![]() Zadnji Uredio Markan : 18-01-08 u 13:11. |
| | |
![]() |
| Tagovi: frizure |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

Također moram priznati da mi se sviđaju pramenovi onako odvojeni, taj detalj gotovo najviše primjećujem...