| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zenske noge u Društvo forumu; noge kao noge same po sebi nisu zanimljive. Ceo donji stroj čini kompaknu celinu. Na ženskim nogama važna su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #221 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zenske noge noge kao noge same po sebi nisu zanimljive. Ceo donji stroj čini kompaknu celinu. Na ženskim nogama važna su kolena. Po meni noge nesmeju da budu mršave, ona kolena, čašice moraju malo da budu okružena masnim tkivom. Nesmije da bude koščato. Svojim jezikom volim da istražujem ženske noge, da ih slinim svaki deo pogotovo kolena. Istina volim da su obrijana makar to nije prirodno al jbg. Volim kada su unutarnji delovi butina dlakavi to me posebno pali. Ta šuma koja počinje sa kržljavim raslinjem na vanjskim delovima pa postepeno prelazi u gustu šumu kroz koju teško da se probija svako vozilo. Naše žene se briju pa možda iz toga razloga što sam se nagledo obrijanih sada me malo više zanimaju neobrijane. Ali tako je kako je inače po meni dobar donji stroj je ovaj sa slike al još je tu i dobra guza za koju onako zalepiš svoj dlan na onako malo prostački način al opet simpatično u intimi doma svoga e onda je to raj ![]()
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
| | #223 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zenske noge otkud tebi da su to cinine noge, ![]() pa to su meni drage noge i imam ih u jednom folderu ![]() a mogu da dobijem tvoje noge a ako ne onda stavi pesmu od tijane dapčević-neću baš mi se sluša ![]()
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
| | #225 (permalink) |
| Purger | Re: Zenske noge Pa koliki to folder imaš kad su ti te noge stale unutra ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #227 (permalink) |
| Purger | Re: Zenske noge Imam i ja povećih foldera za spremat ženske noge ![]() Šalji ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #229 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-09-07 Godina: 20
Poruka: 24
![]() | Re: Zenske noge e sad, citao sma do 10.str, dalje mi se nije dalo, i ne znam jel topic starter jos ovo prati, ali evo: 1.od prve 3 na u prvom postu, daleko najbolje su mi one druge. Prve i trece su pre-pre-zgoljave, i jos k tome imaju but slab. Ne volim to. 2.@tinka15 - ako su ono tvoje noge, ukusi su razliciti, no kao sto je dosta njih reklo - nemas razloga za brigu u svakom slucaju, a sto se tice mog ukusa, tvoje noge su savrsene, iz onoga koliko je vidljivo na ovoj slici, a i kako je jos netko rekao - sexy si hehe(evil smile). Moze fotka od struka navise? 3.opcenito, sto ja volim - jake butine, i siroke listove, a i sexy mi je malo celulita, ali smao na butinama, i to ne previse, a na listovima ne volim celulit. I koliko god listovi bili siroki, butine moraju biti barem 1.5 puta sire. I ne volim kvrgava koljena, nego sto je manji prijelaz izmedju donjeg i gornjeg dijela nogu na koljenima, to su mi ljepsa...eto, bas kao inka1 ili one druge recimo ![]() Zadnji Uredio Shimmy : 17-06-08 u 21:30. |
| | |
![]() |
| Tagovi: vama seksi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:42.

suti ti tamo