| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nauči nešto više Raspravljate o temi Edupoint online tečajevi? u Tehnologija i Tehnika forumu; Zanima me dali netko pohađa one online tečajeve preko Edupointa? Pošto sam student imam pravo na to besplatno, pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 204
![]() | Edupoint online tečajevi? Zanima me dali netko pohađa one online tečajeve preko Edupointa? Pošto sam student imam pravo na to besplatno, pa me zanimaju vaša iskustva s tim, kako to funkcionira i kako vam se sviđa. Čisto radi informacije. Dosta me zanima grafika, a vidim da ima ponuđen Gimp kao jedan od programa za tečajeve, a to je isto dosta sličan alat photoshopu tako da kad bi se s njim naučio radit kasnije bi i photoshop lakše skužio jer ti grafički programi svi manje više imaju slična sučelja i opcije. Eto pa me zanima dali je netko već pohađao te tečajeve i koliko vremena treba izdvojiti otprilike za to, jer ja vjerojatno nebi imao više od sat-sat i pol na dan za takve stvari.
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:03.