| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nauči nešto više Raspravljate o temi kako u photoshopu u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam jednu sliku fice i nju sam izrezo po rubovima i kako ju prebacit u neku drugu sliku tj. kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-10-07
Poruka: 3
![]() | Re: kako u photoshopu Pa imas u metro, emezzete i..... mala knjižica 22 kn i dosta ti lipo objasni za rad u photoshopu. "PHOTOSHOP 7.0 -naučite sami" 110 str. Obrada slike;Savjeti za početnike; Trikovi za napredne; Naučite sve što niste znali;Samo hrabro |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-11-07
Poruka: 1
![]() | Re: kako u photoshopu Photoshop ti je u principu vrlo jednostavan program, ali redosljed radnji je malo zahtjevniji. Ako ga ne pratiš lako ćeš se izgubiti. Ako sam dobro shvatio tvoj problemčić onda ga možeš riješiti na sljedeći način. U prozoru alata imaš čarobni štapić (magic wand tool), uzmi ga i obilježi željeni dio slike, fotografije ili sl. nakon toga obilježi u istom prozoru alata strelicu (move tool) alatku postavi unutar isprekidanih crtica na fotografiji (prethodno delektiranog sa čarobnim štapićem) ljevi klikom uhvati selektirani dio i prevuci ga na fotografiju koju želiš (prije nego počneš raditi sve ovo moraš otvoriti fotografiju iz koje vadiš dio i fotografiju na koji taj dio ljepiš). E, sad imaš nekoliko varijanti, umjesto čarobnog štapića možeš upotrijebiti neki drugi alat kao na primjer:lasso tool, slice tool itd. Ako obratiš pozornost vidjet ćeš da veliki broj alata na svojim ikonama imaju malene crne strelice u doljnjem desnom kutu, to znači da uz osnovni alat prikazan na toj ikoni, ikona sadrži i dopunske alate. Sve što trebaš napraviti da dođeš do njih je pritisnuti lijevim klikom na ikonu i ne puštati tipku dok se ikone ne prikažu, kada se pojave dopunske ikone povuci strelicu miša na onu koju želiš upotrijebiti i pust lijevu tipku miša. Eto, to ti je to, rekoh da je jednostavno8-) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 145
![]() | Re: kako u photoshopu heh, mislim da imas problem s tim, ako biti poslao na PM upute mislim da ti ne bi sve stalo u inbox, nego preporučujem ti neku dobru knjigicu, plati, ali vrijedi, program je za 10 ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 522
![]() ![]() ![]() | Re: kako u photoshopu imaš i u programu uđi na help->photoshop help i tu ti se nalaze upute za rad a možeš i brzo naučit tako da uzmeš sliku i isprobavaš sve alate,brzo ćeš se uhodat,ja sam tako naučila skoro sve programe ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | Re: kako u photoshopu Citat:
ja vas ne kužim...ja kad sam si ga instalirao sam prvo sve one alate isprobavao, onda sam pogledao neke tutorijale...morate malo istražit, ne možete za svaki problemčić nekog pitat kak se napravi... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, photoshopu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:00.