| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nauči nešto više Raspravljate o temi Moze pomoc? u Tehnologija i Tehnika forumu; Kada stavim da mi na kompu bude normalan welcome screen pise mi da je client services for netware onemogucia postavljanje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-09-07 Lokacija: Tokio,Japan
Poruka: 71
![]() | Kada stavim da mi na kompu bude normalan welcome screen pise mi da je client services for netware onemogucia postavljanje normalnog welcome screena i ako zelim postaviti obicni welcome screen da moram deinstalirati taj client services for netware.Ako mi neko moze rec cemu sluzi taj client services i je li ga pametno deinstalirat? ![]() dajte,pomozite Zadnji Uredio _Aris_ : 13-03-08 u 07:36. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Moze pomoc? Prelistaj ovaj link što ću ti dati. Možda nađeš odgovor. How to remove Client Services for Netware - TechSpot Troubleshooting Ili probaj ovo prvo: 1]Open control panal. 2.]Open 'NETWORK CONNECTIONS' 3.]Right click on LAN and select 'Properties' 4.]Then where it says 'connection uses the following' click on'Client Services for Netware' 5.]Then press uninstall Second Method:- Start>Run>Regedit>OK. Now navigate to the following key:- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon and delete GinaDLL key.
__________________ Nema smisla. Zadnji Uredio MalikTintilinić : 12-03-08 u 21:58. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: MKD
Poruka: 22
![]() ![]() ![]() | Re: Moze pomoc? Citat:
jel ti ovo pomoglo? | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Moze pomoc? E, može onda i meni pomoć s "Genuine Microsoft Software" kako ga se riješiti, a ako ima post ovdje negdje već, gdje je?
__________________ http://www.youtube.com/watch?v=ww05uaES4R8 |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:01.