| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nauči nešto više Raspravljate o temi Optimiziranje RAM-a u Tehnologija i Tehnika forumu; Ma i to mi je glupo, dodajmo još programa da bi nam računalo radilo brže... je rajt... sve što ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optimiziranje RAM-a Ma i to mi je glupo, dodajmo još programa da bi nam računalo radilo brže... je rajt... sve što možete ručno radite ručno... meni se računalo preporodilo od kad sam maknuo System mechanic pro...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optimiziranje RAM-a
__________________ Citat:
![]() ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 24-09-07 u 18:43. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optimiziranje RAM-a Hmm... ti imaš Laptop... dosta stvari je nepotrebno ako ih ne koristiš... recimo sticky keys i sl. Napravio sam otprilike što mislim da ne koristiš, al ne mogu biti siguran. dosta ovoga su komponente Nortonov antivirusa, to ti nisam isključivao, al poradi štednje memorije bi preporučio NOD32. Ostalo ti piše na slikama, ako nešto ne bude radilo, a koristiš javi se ovdje... Ja npr. nikad ne koristim winamp u trayu, navikao sam kliknuti na ikonu i sl.68312.jpg
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- Zadnji Uredio _Aris_ : 24-09-07 u 20:40. |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optimiziranje RAM-a Apoljon isključi ALCMTR, KHALMNPR (ako nisi gamer i nemaš potrebu podešavati miš do detalja, imaš vjerovatno neki dobar logitech), dumprep (izvješće o grešci, ne treba ti to), ja bi recimo i RTHDCPL isključio, ako nemaš neku posebnu namjeru podešavati ekvilajzere, konfigurirati zvuk u nke čudne oblike i sl. Ostalo je ok... ne znam samo šta ima još kad scrollaš sturtup...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optimiziranje RAM-a Citat:
![]() da imam laptop Toshiba...npr. Fn koristim samo za standby ali mogu to namjestiti tako da kad zatvorim laptop Hotkey za uključivanje na net bez toga se može zar ne ![]() ![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optimiziranje RAM-a Pa predpostavljam da ti neće nedostajati... javi jesi šta uštedio RAM-a...
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 22
Poruka: 5
![]() | Re: Optimiziranje RAM-a može li mi netko reći koji program bi mi mogao nabrzinu kazati koju brzinu rama posjedujem... naime imam laptop, ali nisam siguran kojom brzinom mi se RAM vrti, a trebao bih nadograditi tj. staviti ga još... uglavnom sabirnica je 800 mhz, ali za ram nisam siguran, a u XP-u ni u BIOS-u mi ne pokazuje taj podatak. Čak sam ga i otvarao, ali ni na pločici rama mi nigdje nepiše brzina. fala |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optimiziranje RAM-a LINK CPU-Z ima oko 500 kB
| | |
| | #20 (permalink) | |
| next best thing | Re: Optimiziranje RAM-a Citat:
šala mala. morao sam ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: optimiziranje, rama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:11.