Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Nauči nešto više
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nauči nešto više Raspravljate o temi Optimiziranje RAM-a u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Pa predpostavljam da ti neće nedostajati... javi jesi šta uštedio RAM-a... evo sad je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-09-07, 20:59   #21 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,151
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Re: Optimiziranje RAM-a

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Pa predpostavljam da ti neće nedostajati... javi jesi šta uštedio RAM-a...
evo sad je palo na 277MB
barem nešto
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg memorija.JPG (46.3 KB, 20 pogleda)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 14:43   #22 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
evo sad je palo na 277MB
barem nešto
Super... 50-tak MB... s tim da nismo isključili ni jedan program koji ti se pokreće na početku... a imaš tu svega, skype, google toolbar, pa ovaj Drag and Drop (ne znam što je to)... i sl. To možeš na svoju ruku, ako nešto rijeđe koristiš ili slično isključiti...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 11:01   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

moze jedno pitanje

Sta su svchost.exe? Gledam iz Tune up-a aktivne procese u racunalu i sve znam sta je osim tih fajlova, ima ih trenutno cetiri?
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 12:34   #24 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,151
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Super... 50-tak MB... s tim da nismo isključili ni jedan program koji ti se pokreće na početku... a imaš tu svega, skype, google toolbar, pa ovaj Drag and Drop (ne znam što je to)... i sl. To možeš na svoju ruku, ako nešto rijeđe koristiš ili slično isključiti...
google toolbar bi isključio...
Drag and Drop ... to mi je pržilica
"Drag'n Drop CD+DVD is designed to be the simplest software for making your own DISCs. You can create your own best Audio or Data DISCs that can be read on any PC. With Drag'n Drop CD+DVD you can also create backup copies of your original Data or Audio DISCs.

The basic operation of Drag'n Drop CD+DVD is the user-friendly "Drag and Drop".

Data, Music, DISC Backup

Operation is simple: Select the files that you wish to copy, drag and drop them onto the BOX that corresponds to the DISC format you wish to create and click the orange arrow button() to begin recording."
Odgovori sa citatom
Star 03-10-07, 19:09   #25 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-08-06
Godina: 23
Poruka: 702
DOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz maseDOGGY se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DOGGY Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DOGGY

kaj da ja pogasim??? meni je 585 mb... i da, imam gigu ram-a a komp vidi gigu i pol...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 123.JPG (167.2 KB, 24 pogleda)
DOGGY je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 14:00   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DOGGY Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DOGGY

aris, moze meni mali help???
DOGGY je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 16:28   #27 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Citat:
Pravi autor: DOGGY Pogledaj Poruke
aris, moze meni mali help???
Sorry, nisam vidio post... evo obećavam pomoć čim uhvatim vremena...

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
moze jedno pitanje

Sta su svchost.exe? Gledam iz Tune up-a aktivne procese u racunalu i sve znam sta je osim tih fajlova, ima ih trenutno cetiri?
svchost je sistemski klaster koji pokreće procese potrebne za rad računala... svchost može npr. pokretati 5 drugih procesa ispod sebe.
Dečki isprobajte process explorer, odličan program koji mjenja task manager i u kojem možete editirati procese odmah i vidjeti efekte...

I don't know who she is
Her passion is a kiss
And I can not resist

Zadnji Uredio daidza : 07-10-07 u 18:45.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 10:39   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 786
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Ja sam ga skinuo i instalirao ali ne kužim, ne znam što triba skidati i kaki. Stalno nešto vrti minja boje itd. Šta da radim, reci Aris.
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 10:44   #29 (permalink)
Moderator Foruma

Probaj desni klik na process pa Search online.. klikni na neki link, tamo ćeš naći objašnjenje što je proces i čemu služi... ako misliš da je nepotreban... klikni na Kill i ugasiti će se, onda ćeš vidjeti da li imaš problema u radu, ako nemaš... možeš ga preko msconfiga isključiti trajno... ne znam dal u PEu Suspend trajno gasi proces... moram malo pručiti program...

I don't know who she is
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 15:27   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

malo sam se i ja poigral... al meni ne radi search online, kliknem i nist se ne dogadja...

kaj jos da pogasim?
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg untitled.jpg (151.2 KB, 15 pogleda)
DOGGY je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: optimiziranje, rama

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113