| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nauči nešto više Raspravljate o temi Optimiziranje RAM-a u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Pa predpostavljam da ti neće nedostajati... javi jesi šta uštedio RAM-a... evo sad je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optimiziranje RAM-a Citat:
barem nešto
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optimiziranje RAM-a Super... 50-tak MB... s tim da nismo isključili ni jedan program koji ti se pokreće na početku... a imaš tu svega, skype, google toolbar, pa ovaj Drag and Drop (ne znam što je to)... i sl. To možeš na svoju ruku, ako nešto rijeđe koristiš ili slično isključiti...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optimiziranje RAM-a Citat:
Drag and Drop ... to mi je pržilica "Drag'n Drop CD+DVD is designed to be the simplest software for making your own DISCs. You can create your own best Audio or Data DISCs that can be read on any PC. With Drag'n Drop CD+DVD you can also create backup copies of your original Data or Audio DISCs. The basic operation of Drag'n Drop CD+DVD is the user-friendly "Drag and Drop". Data, Music, DISC Backup Operation is simple: Select the files that you wish to copy, drag and drop them onto the BOX that corresponds to the DISC format you wish to create and click the orange arrow button() to begin recording."
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorry, nisam vidio post... evo obećavam pomoć čim uhvatim vremena... ![]() Citat:
Dečki isprobajte process explorer, odličan program koji mjenja task manager i u kojem možete editirati procese odmah i vidjeti efekte...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist Zadnji Uredio daidza : 07-10-07 u 18:45. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optimiziranje RAM-a Probaj desni klik na process pa Search online.. klikni na neki link, tamo ćeš naći objašnjenje što je proces i čemu služi... ako misliš da je nepotreban... klikni na Kill i ugasiti će se, onda ćeš vidjeti da li imaš problema u radu, ako nemaš... možeš ga preko msconfiga isključiti trajno... ne znam dal u PEu Suspend trajno gasi proces... moram malo pručiti program...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
![]() |
| Tagovi: optimiziranje, rama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:42.