Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Nauči nešto više
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nauči nešto više Raspravljate o temi Optimiziranje RAM-a u Tehnologija i Tehnika forumu; uff...evo konacno procitao sve stranice,jako zanimljiva tema Evo vam moj task manager...molio bi nekog da mi kaze ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-11-07, 23:07   #41 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-07-07
Godina: 17
Poruka: 49
Unknown_11 se izdvaja iz mase
Re: Optimiziranje RAM-a

uff...evo konacno procitao sve stranice,jako zanimljiva tema

Evo vam moj task manager...molio bi nekog da mi kaze bas sve sto nije primarno,da iskljucim.

Jel mi je trenutni PF USage 354mb

Ako vam ne otvori thumbnail---- http://img101.imageshack.us/img101/6329/29209865yr1.png
Unknown_11 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 23:20   #42 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Probaj host na neki servis koji nije imageshack. On ne radi kod nas na forumu... možeš staviti kao privitak u poruku koju pišeš...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 23:40   #43 (permalink)
Starter

Evo ga..nadam se da sad valja

http://i18.tinypic.com/6jq5ydf.jpg
Unknown_11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 00:46   #44 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika Splitskadica

Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 643
Splitskadica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dacha Pogledaj Poruke
Haj ti postaj svoj task manager, jer ako ne znam sta imas, logicno, necu znati sta mozes pogasiti, a to 287 i nije previše veliko al bi se moglo jos pogasiti...
Evo mora san nesta formatirat disk, sad mije trenutno PF na 255...
kako cu postat task manager?
Splitskadica je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 09:28   #45 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 165
Dacha se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Splitskadica Pogledaj Poruke
Evo mora san nesta formatirat disk, sad mije trenutno PF na 255...
kako cu postat task manager?
pa otvoris task manager, ides alt+print screen i zaljepis u neki program, a prije toga razvuces prozor task managera, da se vidi sve, a ako ne mozes iz jednog puta uhvatiti sve, ides iz dva puta...
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 16:00   #46 (permalink)
Regularni forumas

Dacha se izdvaja iz mase

Eh Filipe, jel ti to imas 256MB rama? Izgleda da ti je malo guravo sa memorijom?!

Nego ovako, ove mozes pogasiti, iako su mali, bespotrebno je da ti jedu imalo memorije, a kad ti zatrebaju sami će se učitati:
-msnmsgr.exe
-msmmsgr.exe
-nmbgmonitor.exe
-wzqkpick.exe
-winampa.exe

Dalje, da li koristiš program za mijenjanje IP adresa? (Ako koristiš javi jel dobar i meni bi trebao jedan)

Eh, dolazimo i do ovog AdVantage.exe, ne znam je li ti poznat ili ga koristiš za nesto, ali čisto sumljam, on ti je ustvari vrsta virusa, odnosno ad-warea koji pravi neke fajlove u C:\Program Files\AdVantage, to bi trebao skenirat Nod-om, pa ako on ne očisti, izbriši ih ručno i onda ukini proces AdVantage.exe u TaskManager-u. Ako je tebi poznat ili nekome drugom nek javlja, ja još nisam čuo da služi za nešto.

I još jedna molba, jednom kad tek upališ komp, postaj ovaj TaskManager, jer mi nije nešto jasno sa ovim dll fajlovima.

Sve ove procese šta ukineš trebao bi ukinuti i u msconfig prozoru, da se više ne pokreću.

Eto, ja se napisah, nego haj probaj, pa javi jel uspjelo. Sretno
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 21:55   #47 (permalink)
Starter

Citat:
Eh Filipe, jel ti to imas 256MB rama? Izgleda da ti je malo guravo sa memorijom?!
da,nazalost imam samo 256mb RAMA...ne,malo nego previse nagurano

Citat:
Nego ovako, ove mozes pogasiti, iako su mali, bespotrebno je da ti jedu imalo memorije, a kad ti zatrebaju sami će se učitati:
-msnmsgr.exe
-msmmsgr.exe
-nmbgmonitor.exe
-wzqkpick.exe
-winampa.exe
[quote=Dacha;568140]
sredeno,puno hvala majstore Samo sto nisam sve iskljucio,jel 3 uopce nemam,pa nemogu iskljucit...tj.nemam trenutno u TASK MANAGER

Citat:
Dalje, da li koristiš program za mijenjanje IP adresa? (Ako koristiš javi jel dobar i meni bi trebao jedan)
Ne bih odma na "prvu loptu" jel se smijem ovdje objavit takve informacije,ili na PP

Citat:
Eh, dolazimo i do ovog AdVantage.exe, ne znam je li ti poznat ili ga koristiš za nesto, ali čisto sumljam, on ti je ustvari vrsta virusa, odnosno ad-warea koji pravi neke fajlove u C:\Program Files\AdVantage, to bi trebao skenirat Nod-om, pa ako on ne očisti, izbriši ih ručno i onda ukini proces AdVantage.exe u TaskManager-u. Ako je tebi poznat ili nekome drugom nek javlja, ja još nisam čuo da služi za nešto.
Ne,nije mi poznat. usao sam u FILE AdVantage,eh sad ima par ikona u folderu...al neznam koje smijem obrisat

Citat:
I još jedna molba, jednom kad tek upališ komp, postaj ovaj TaskManager, jer mi nije nešto jasno sa ovim dll fajlovima.

Sve ove procese šta ukineš trebao bi ukinuti i u msconfig prozoru, da se više ne pokreću.

Eto, ja se napisah, nego haj probaj, pa javi jel uspjelo. Sretno

Mislis,bas odmah da PRINT SCREEN cim mi digne windowse???,..napravit cu ,sad mi se neda gasit komp jel moram nesto radit na njemu

Zadnji Uredio Unknown_11 : 16-11-07 u 21:57.
Unknown_11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 23:57   #48 (permalink)
Regularni forumas

Dacha se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Unknown_11 Pogledaj Poruke
Ne bih odma na "prvu loptu" jel se smijem ovdje objavit takve informacije,ili na PP
Pa kako zelis, ja mislim da mozes i ovdje, ipak to je koristan program za zaštitu od hack upada :

Citat:
Ne,nije mi poznat. usao sam u FILE AdVantage,eh sad ima par ikona u folderu...al neznam koje smijem obrisat
ma slobodno ti obrisi sve to, pa onda ga ubij u msconfig-u

Citat:
Mislis,bas odmah da PRINT SCREEN cim mi digne windowse???,..napravit cu ,sad mi se neda gasit komp jel moram nesto radit na njemu
ma ja, print screen taskmanagera čim ti se digne windows, kad uspiješ

Pozdrav
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 18:32   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-06-07
Godina: 19
Poruka: 90
farky se izdvaja iz mase

Bio sam nešto malo čitao i pogasio neke stvari, ali bi ipak pitao vas za savjet
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg skdaesaf.jpg (86.2 KB, 10 pogleda)
farky je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 09:50   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 488
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

PFusage>> 589MB!

a otvoren mi samo FF, naravno konstantno radi kaspersky, 3IM programa, raid tool, snag it..
a procesa ima da ne stanu cjeli na monitor!

heeelp
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: optimiziranje, rama

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108