| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nauči nešto više Raspravljate o temi Optimiziranje RAM-a u Tehnologija i Tehnika forumu; uff...evo konacno procitao sve stranice,jako zanimljiva tema Evo vam moj task manager...molio bi nekog da mi kaze ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-07-07 Lokacija: Hrvatska Godina: 17
Poruka: 49
![]() | Re: Optimiziranje RAM-a uff...evo konacno procitao sve stranice,jako zanimljiva tema ![]() Evo vam moj task manager...molio bi nekog da mi kaze bas sve sto nije primarno,da iskljucim. Jel mi je trenutni PF USage 354mb ![]() ![]() Ako vam ne otvori thumbnail---- http://img101.imageshack.us/img101/6329/29209865yr1.png |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07 Lokacija: Sarajevo
Poruka: 165
![]() | Re: Optimiziranje RAM-a pa otvoris task manager, ides alt+print screen i zaljepis u neki program, a prije toga razvuces prozor task managera, da se vidi sve, a ako ne mozes iz jednog puta uhvatiti sve, ides iz dva puta...
__________________ SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!! |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() | Re: Optimiziranje RAM-a Eh Filipe, jel ti to imas 256MB rama? Izgleda da ti je malo guravo sa memorijom?! Nego ovako, ove mozes pogasiti, iako su mali, bespotrebno je da ti jedu imalo memorije, a kad ti zatrebaju sami će se učitati: -msnmsgr.exe -msmmsgr.exe -nmbgmonitor.exe -wzqkpick.exe -winampa.exe Dalje, da li koristiš program za mijenjanje IP adresa? (Ako koristiš javi jel dobar i meni bi trebao jedan) Eh, dolazimo i do ovog AdVantage.exe, ne znam je li ti poznat ili ga koristiš za nesto, ali čisto sumljam, on ti je ustvari vrsta virusa, odnosno ad-warea koji pravi neke fajlove u C:\Program Files\AdVantage, to bi trebao skenirat Nod-om, pa ako on ne očisti, izbriši ih ručno i onda ukini proces AdVantage.exe u TaskManager-u. Ako je tebi poznat ili nekome drugom nek javlja, ja još nisam čuo da služi za nešto. I još jedna molba, jednom kad tek upališ komp, postaj ovaj TaskManager, jer mi nije nešto jasno sa ovim dll fajlovima. Sve ove procese šta ukineš trebao bi ukinuti i u msconfig prozoru, da se više ne pokreću. Eto, ja se napisah, nego haj probaj, pa javi jel uspjelo. Sretno ![]()
__________________ SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!! |
| | |
| | #47 (permalink) | |||||
| Starter Datum registracije: 06-07-07 Lokacija: Hrvatska Godina: 17
Poruka: 49
![]() | Re: Optimiziranje RAM-a Citat:
![]() ![]() Citat:
sredeno,puno hvala majstore Samo sto nisam sve iskljucio,jel 3 uopce nemam,pa nemogu iskljucit...tj.nemam trenutno u TASK MANAGER![]() Citat:
![]() Citat:
usao sam u FILE AdVantage,eh sad ima par ikona u folderu...al neznam koje smijem obrisat![]() Citat:
Mislis,bas odmah da PRINT SCREEN cim mi digne windowse???,..napravit cu ,sad mi se neda gasit komp jel moram nesto radit na njemu ![]() Zadnji Uredio Unknown_11 : 16-11-07 u 21:57. | |||||
| | |
| | #48 (permalink) | |||
![]() | Re: Optimiziranje RAM-a Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Pozdrav
__________________ SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!! | |||
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Optimiziranje RAM-a PFusage>> 589MB! a otvoren mi samo FF, naravno konstantno radi kaspersky, 3IM programa, raid tool, snag it.. a procesa ima da ne stanu cjeli na monitor! heeelp
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Tagovi: optimiziranje, rama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:12.

SVE JE PROLAZNO, SAMO JE GLUPOST VJEČNA !!!!!!!!! 

usao sam u FILE AdVantage,eh sad ima par ikona u folderu...al neznam koje smijem obrisat

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.