Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Nauči nešto više
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Nauči nešto više Raspravljate o temi Optimiziranje RAM-a u Tehnologija i Tehnika forumu; cuj kako mogu da ti posaljem PDF file o procesima Potrebni - Nepotrebni, mozda nesto pomogne...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-01-08, 16:10   #51 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-01-08
Godina: 39
Poruka: 1
adagio se izdvaja iz mase
Post Re: Optimiziranje RAM-a

cuj kako mogu da ti posaljem PDF file o procesima Potrebni - Nepotrebni, mozda nesto pomogne
adagio je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 17:03   #52 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Optimiziranje RAM-a

ja više ne znam što bih napravio, a ne da mi se reinstalirati ponovo windowse koji se podiđu kao matora kita....o minutu, dvije...sve sam optimizirao, ali ne vidim razlike....jel zna netko kako pomoći...?????

tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 17:52   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 102
PC_n00b se izdvaja iz mase
Re: Optimiziranje RAM-a

Tarquino vise manje ti je to ok provaj samo jos ako zelis za koji proces spustit..Inace tih 290MB rama sta se trosi nije nesto strasno sami OS trosi 140..PS sta ce ti ovo u startupu ovo od siemensa od t-coma?
PC_n00b je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 21:43   #54 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar

pa o tome i govorim....sve izgleda uredno...ali opet start mu je iritantno spor i ne znam u čemu je problem....se može ovo od adsl ugasiti isto????
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 21:45   #55 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
pa o tome i govorim....sve izgleda uredno...ali opet start mu je iritantno spor i ne znam u čemu je problem....se može ovo od adsl ugasiti isto????
Vidim imaš NOD... potraži na netu o vezi noda i sporog starta, u međuvremenu probaj staviti statički IP. Mislim da se NOD neće incijalizirati dok ti mrežna ne dobije IP, što kod paljenja može potrajati... ja imam statički IP i ok se diže, a imao sam problema sa čekanjem do minutu i pol...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 21:50   #56 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Vidim imaš NOD... potraži na netu o vezi noda i sporog starta, u međuvremenu probaj staviti statički IP. Mislim da se NOD neće incijalizirati dok ti mrežna ne dobije IP, što kod paljenja može potrajati... ja imam statički IP i ok se diže, a imao sam problema sa čekanjem do minutu i pol...
hm, statički IP da dodjelim na mrežnoj kartici preko koje se vežem za laptop..????....tamo imam podešeno 192 i 255 varijantu na TCP/IP..??!!
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 19:41   #57 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 488
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

Citat:
Pravi autor: adagio Pogledaj Poruke
cuj kako mogu da ti posaljem PDF file o procesima Potrebni - Nepotrebni, mozda nesto pomogne
ej man.. probaj na pm se javit
pa ti dam mejl il aplojdaj nekud pa stavi link!

fala
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 21:52   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 172
mirko_zg se izdvaja iz mase
aris molio bih lijepo ako se može šta napraviti.....

i ja bih stavio slike al su mi prevelike (2.3 Mb) kako da smanjim kvalitetu ali da se vidi šta piše.

Zadnji Uredio daidza : 26-01-08 u 09:03.
mirko_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 05:05   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

900 točkica pajdo... 900 točkica...
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 13:24   #60 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 172
mirko_zg se izdvaja iz mase

ma evo ga. jučer mi baš nije radio mozak.
evo sam ću sebe
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg bezimena.jpg (90.7 KB, 13 pogleda)
Tip Fajla: jpg bezimena2.jpg (90.5 KB, 4 pogleda)

Zadnji Uredio mirko_zg : 26-01-08 u 13:27.
mirko_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: optimiziranje, rama

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111