| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nauči nešto više Raspravljate o temi Optimiziranje RAM-a u Tehnologija i Tehnika forumu; cuj kako mogu da ti posaljem PDF file o procesima Potrebni - Nepotrebni, mozda nesto pomogne... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ja više ne znam što bih napravio, a ne da mi se reinstalirati ponovo windowse koji se podiđu kao matora kita....o minutu, dvije...sve sam optimizirao, ali ne vidim razlike....jel zna netko kako pomoći...????? ![]() ![]() ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 102
![]() | Re: Optimiziranje RAM-a Tarquino vise manje ti je to ok provaj samo jos ako zelis za koji proces spustit..Inace tih 290MB rama sta se trosi nije nesto strasno sami OS trosi 140..PS sta ce ti ovo u startupu ovo od siemensa od t-coma? |
| | |
| | #54 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pa o tome i govorim....sve izgleda uredno...ali opet start mu je iritantno spor i ne znam u čemu je problem....se može ovo od adsl ugasiti isto????
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Optimiziranje RAM-a Vidim imaš NOD... potraži na netu o vezi noda i sporog starta, u međuvremenu probaj staviti statički IP. Mislim da se NOD neće incijalizirati dok ti mrežna ne dobije IP, što kod paljenja može potrajati... ja imam statički IP i ok se diže, a imao sam problema sa čekanjem do minutu i pol...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #56 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Optimiziranje RAM-a Citat:
pa ti dam mejl il aplojdaj nekud pa stavi link! fala
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: optimiziranje, rama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:47.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.