| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nauči nešto više Raspravljate o temi pomoć oko -studio version 9- u Tehnologija i Tehnika forumu; jel zna neko radit u tom programu? (to je za kamere) ja ga imam i neš me počeo zajebavat neće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | pomoć oko -studio version 9- jel zna neko radit u tom programu? (to je za kamere) ja ga imam i neš me počeo zajebavat neće mi mp3 ubacit u snimku filma,piše loading mp3 failed i tak stalno,ne kontam šta mu je.... i kad idem na make movi prvo se previše sprema,i ond mi odjednom zašteka i neće.... 3 i po sata mi se film spremo i nakraju nije... pošizila sam... jel zna ko šta? sve što znate dobro dođe... i jel zna neko neke dobre programe za kamere.... preko kojih mogu raditi filmiće i preko kojih mogu prebacivat s kamere na komp..
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: pomoć oko -studio version 9- da Pinnacle Studio 9,ali super je program što je je,odličan je... ali nemam više movi maker,i to mi se nešto sjebalo tj legica mi ga obrisala... a i pinnacle je bolji....
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: pomoć oko -studio version 9- evo sad imam movi maker,i ne kontam zaš mi u movi maker isto neće ubacit glazbu..... sve oće osim pjesma... ![]() poludit ću...jel zna neko u čem je problem?
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:09.