| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Nauči nešto više Raspravljate o temi Pravljenje video klipova u Tehnologija i Tehnika forumu; pozdrav! Zanima me jel netko zna kako da napravim sljedece. Izrezivanje, pa spajanje scena iz filmova u jednu cjelinu. ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-06
Poruka: 3
![]() | Pravljenje video klipova pozdrav! Zanima me jel netko zna kako da napravim sljedece. Izrezivanje, pa spajanje scena iz filmova u jednu cjelinu. ako netko zna neki tutorial ili shemu kako se to radi i neki program koji to moze jako dobro napraviti. Bilo je u jednom bugu to, ne sjecam se kojem, ali se sjecam da je bilo jako dobro objasnjeno... Ako ima koji majstor na forumu da ovo zna...volio bi da mi to objasni ili me uputi na neku web stranicu gdje se to moze nauciti. Hvala! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pravljenje video klipova Adobe Premiere Pro CS3... I neku knjigu si skini... Ak znaš kak se skida besplatno... Ak neznaš kupi... Ak misliš to raditi iz zezancije imaš i u windowsu neki program... ![]() Neznam sad koji, nisam bil u win$ već dulje vrijeme.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 176
![]() | Re: Pravljenje video klipova Citat:
![]()
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:05.